PFF...mai alexandru uite parerea mea e sa vorbesti cu a doua fata si sa ii spui sincer ca asta iti doresti sa fii cu ea,sa ii faci complimente:cadouri,o floare, o atentie, si daca ea accepta sa fiti impreuna(ea fiind prietena cu prima fata) poate prima fata isi da seama ca tie intr-adevar nu-ti pasa si o sa te lase in pace. Sper ca te-am ajutat.Succes!:*
1 stergeo de la pr si de pe conturile celellate. si nu-i mai raspunde l mesaje ignoro de tot. cand vezi un mesaj de la ea treci la urm si dao naiba
2 ea nu stie ce sa faca pentru ca este pr cu ea si o fi si timida spune-i poveste si spune-i ca nu vrei sa iti bati joc de pr ta da sa se uite si ea la mesaje sa vada ca ea iti da tu nici no bagi in seama. castigai increderea
In legatura cu prima fata spune-i ce simti ca nu iti place de ea si ca te dispera,ca vrei sa scapi de ea, ca nu o suporti, alceva nu ai ce sa ii faci fa-o sa inteleaga ca nu are nici o sansa cu tine.
In legatura cu a doua incearca sa fi apropiat de ea sa ii vorbesti frumos sa ii faci complimente...te descurci u si poti sa ii explici sitoatia cu prima fata sigur stie situatia spune-i tot si dai explicati.
Multa bafta!
Stii ce cred eu? Am impresia ca prima fata e geloasa pe a doua fataHai ca le iau pe numere)Esti sigur ca fata 1 nu a aflat de fata 2?)Ea chiar te iubeste,te iubeste mult, e moarta dupa tine si ar face orice ca sa fiti impreuna. Spune-i asa:Imi pare chiar rau, dar eu nu te pot iubi.Stiu ca intr-o zi o sa gasesti baiatul care sa te iubeasca la fel de mult cum o sa-l iubesti si tu.dar eu nu sunt ala.Scrie-i asa si poate o sa mearga.In legatura cu cealalta fata,asteapta raspunsul ei, si nu-i mai scrie, ca sa nu creada ca esti vreun disperatSi... fata 1:pana nu va gasi pe altcineva, nu te va uita.Nu are cum, se va gandi intr-una la tine.pana va intalni un alt baiat care sa o iubeasca.Atunci va fi topita dupa el...bla bla.indragostita,moarta dupa el.Deci,vezi,nu ai niciun prieten care sa o placa? Te va lasa in pace in felul asta.Tu spune-i asa cum ti-am zis eu, nu te va uita, dar macar ii vei spune ce simti*CE SIMT EU*)Succes!
Ideea mea este "ca sa scapi de fata de 15 ani trebuie tu sati stergi facebook-ul si daca vrei sa-ti faci altul.
Dar despre a doua fata ce sa-ti spun. Daci iti place mult de ea trebuie sa o cuceresti asa ca nu cumva sa cazi in plasa ei dar foarte atent. dar daca ea se gindeste mult crede-ma fata aceasta nu este pentru tine
Am 2 facebook-uri pe acelasi e-mail cum as putea sterge unu dintre ele? raspuns urgent,