anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU!
Am 20 ani și sunt într-o relație de aproximativ 2 ani și jumătate. Iubitul meu locuiește în alt oraș la sute de km, dar a fost repartizat cu munca în orașul meu dinainte să ne cunoaștem. El îmi spune că își dorește să se mute înapoi la e în oraș pentru că îi e greu aici neavând pe nimeni. A stat toată perioada aici pentru mine, dar la un moment dat am fost despărțiți 2 luni și acum nu mai vrea să facă sacrificiul de a rămâne aici pentru mine pentru că e nesigur pe relația noastră. La un moment dat am pus problema de a mă muta cu el acolo, noi deja stând vreo 6 luni mutați împreună, iar după despărțire, am ramas fiecare la casa lui. Eu i-am spus că îmi e foarte greu să plec, dar aș face asta pentru el, pentru că și el cândva a făcut-o pentru mine. Mi-a spus că nu mai poate sta aici, nu are niciun sprijin și vrea să tragă spre casa și familia lui. Eu nu știu ce să fac, sunt derutată, e foarte nehotărât în ceea ce ne privește pe noi, i-am dat timp de gândire câteva zile să ia o decizie pentru că nu pare că-și dorește în totalitate ca eu să-l urmez. Mi-e foarte greu și aș suferi foarte mult dacă el mi-ar spune că e mai bine să ne separăm.
Nu știu cum să procedez, să fac să fie mai bine, îl înțeleg și pe el, dar și el trebuie să mă înțeleagă pe mine, mai ales că eu îmi doresc întâi să învăt pentru a intra unde imi doresc, sa am un job stabil. Nu are rabdare si imi spune ca nu are incredere si ce siguranta are el sa astepte dupa mine.
Ce pot sa fac?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca nu e dispus sa se casatoreasca cu tine, sa mergi sa locuiesti cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, cred ca daca te iubea nu ar fi avut nicio retinere fata de sugestia ta de a locui cu el in orasul natal.Comportamentul asta sovaitor si nesigur intareste aceasta idee.Cel mai probabil si-a dat seama ca relatia nu inseamna mare lucru pentru el, mai ales daca se simte strain.Totusi, nici nu are curajul sa iti spuna ca vrea sa va despartiti in mod direct.Imi pare rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă pleci cu el la asa departare, adio școală și fără școală în ziua de azi e foarte greu sa te descurci. Continuă studiile; nu face greșeala de a nu termina studiile.
"El îmi spune că își dorește să se mute înapoi la e în oraș pentru că îi e greu aici neavând pe nimeni." Te are pe tine, ce vrea mai mult? Dacă nu înțelege acest lucru, ii spui adio.

| Vivi123viva a răspuns:

Lasa-l liber! Cel mai frumos.