| manuelaaaa a întrebat:

Am 20 de ani si am fost virgina pana acum 3 zile. M-a durut foarte, foarte rau cand s-a rupt himenul si inca 4-5 ore dupa, am sangerat foarte mult si inca mai sangerez ( ff putin, dar inca sangerez 2-3 zile de atunci). Mentionez ca nu are cum sa fie Menstruatie pentru ca am avut-o acum 1 saptamana jumatate. Daca a mai trecut cineva prin asemenea situatie sau are idee de la ce ar putea fi sau ce trebuie sa fac va rog sa ma ajutati. Totodata vreau sa spun ca nu am 200 lei pentru un consult la ginecolog doar daca este fff grav..eu sper sa se rezolve de la sine problema. Va multumesc celor care o sa imi raspundeti.

6 răspunsuri:
| Love4Music a răspuns:

Sunt baiat,
Eu personal nu cred sa fie ceva grav, probabil locul nu a fost complet vindecat. Daca spui ca sangerarea a scazut de la ziua cu pricina ma astept sa traca peste cateva zile.

| Emilian65 a răspuns:

Asa se intampla la primul contact sexual. Dar daca iubitul tau intra mai usor, poate nu erai in situatia asta.

| Printzzesa a răspuns:

Stai linistita e normal, nu te ingrijora se rozolva de la sine! Te va mai durea si la urmatorul contact sexual sau poate mai multe depinde... kiss sper ca ti-am fost de ajutor kiss

| Ionela_Otylya_1992 a răspuns:

Fie ca intra tare sau usor, tot durere este

| Snufkin a răspuns:

Prietena mea a trecut prin acelasi lucru, primul lucru - ruperea himenului- insa nu este exclus sa iti fi rupt putin din piele- se intampla la primele contacte sexuale. Nu iti fa griji, iti vei reveni in urmatoarele zile iar cand o sa mai faci sex, urmatoarele 1-3 dati poate te vor durea( doar pentru cateva clipite)

| Alcyon a răspuns:

Mi se pare ciudat ce spui. Himenul ala e doar o pielicica, curg numai cateva picaturi de sange. Probabil prietenul a fost cam brutal cu tine si de-asta. Sa stii ca sexul trebuie sa fie placut pentru ambii, nu o tortura. Daca iubitul e prea agresiv sau te forteaza, trebuie sa-i atragi atentia. Daca taci si strangi din dinti de durere, n-o s-ajungi prea departe. Ar fi bine sa mergi la un ginecolog. Imprumuta si tu de la cineva 200 de lei si du-te. Sanatatea e mai importanta ca orice.