| manuelaaaa a întrebat:

Am 20 de ani si am fost virgina pana acum 4 zile. M-a durut foarte, foarte rau cand s-a rupt himenul si inca 4-5 ore dupa, am sangerat foarte mult si inca mai sangerez ( ff putin, dar inca sangerez 2-3 zile de atunci). Mentionez ca nu are cum sa fie Menstruatie pentru ca am avut-o acum 1 saptamana jumatate. Daca a mai trecut cineva prin asemenea situatie sau are idee de la ce ar putea fi sau ce trebuie sa fac va rog sa ma ajutati. Totodata vreau sa spun ca nu am 200 lei pentru un consult la ginecolog doar daca este fff grav..eu sper sa se rezolve de la sine problema. Va multumesc celor care o sa imi raspundeti

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Poti lua clorocalcin vreo 2 -3 zile daca suporti gustul!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este grav, dar se întâmplă destul de RAR.
În cazuri foarte RARE, sângerarea ( spotting-ul ) poate dura chiar 3-5 zile sad

Deci, trebuie să ai RĂBDARE!

Cel mai probabil, membrana himenală a fost mai "groasă", sau NU ai fost destul de excitată şi de "umedă" ( preludiul a fost scurt/ineficient/insuficient )...

Toate cele bune.

| manuelaaaa explică (pentru bursuc001):

Multumesc frumos, sper sa fie asahappy

| bursuc001 a răspuns (pentru manuelaaaa):

Cu plăcere!

O zi frumoasă.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Mai asteapta

| Demonull a răspuns:

Cum pot spune eu mai delicat asa sa nu supere pe nimeni. thinking
pai.ori ti-ai tras-o cu un idiot, care si ala habar nu are de sex, preludiu, lubrifiere etc
ori himenul tau a fost destul de ''rigid''
dar chiar si asa, buhaiul sau taurul care s-a ocupat de asta trebuia sa fie MAI ATENT la partea cu penetrarea..astfel momentul dizvirginarii ar fi putut ramane unul placut.Ghinion la tine sad

| manuelaaaa explică (pentru Demonull):

Da..asta e..acum ma simt mai bine happy cred ca habar nu avea in ce se baga...dar...riscul meu happy multumesc de raspuns

| Demonull a răspuns (pentru manuelaaaa):

Mai multa atentie data viitoare.Pentru ca ai avut deja primul „soc" sa stii ca te poate durea si a doua si a treia oara..depinde cu CINE.
Fii mai atenta!

| manuelaaaa explică (pentru Demonull):

O sa fiu happy
multumesc