| ioana_6047 a întrebat:

Buna TPU.Am 20 de ani, si prietenul meu 21 si sunt virgina.Am incercat sa o facem de 2 ori pana acum dar nu intra, adica ustura doare nu stiu...Nu ma poate dezvirgina deloc din cauza ca ma doare prea rau... ce putem face? multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| shtephie a răspuns:

Felicitari ca te-ai pastrat pana acumwinking
Dati importanta mai multa preludiului happy

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Folositi prezervativ si lubrifiant de la farmacie.

| Zenithf a răspuns:

Nu faceti un scop din asta. Vei fi crispata totdeauna cand incercati asta si nu veti reusi. Mai bine bucurati-va de relatia voastra, de intimitate, iar cand veti fi amandoi infierbantati se va ajunge pe negandite si la asta. Si atunci o sa zici "au, ce-a fost asta?".
Mda, folositi prezervativ, daca nu sunteti pregatiti sa aveti copii. Si *warning* prezervativul (cel mai bun contraceptiv) nu este 100% sigur, deci multa grija...

| foxi a răspuns:

Folositi lubrefiante!

| Allexis a răspuns:

Nu te excita el suficient. Ori nu se pricepe el, ori nu il lasi tu sa se "ocupe" de zonele tale intime asa cum ar trebui. Trebuie sa fii bine excitata si umeda ca sa nu doara / usture tare. In plus, exista cazuri medicale de genul acesta, cand durerea este prea mare la orice incercare de rupere a himenului. Astfel de cazuri se rezolva doar prin interventie chirurgicala. Mai intai, incercati un preludiu foarte excitant. Daca nici cand esti foarte umeda nu reuseste penetrarea pentru ca durerea e prea mare, mergi la un medic ginecolog.

| valThina a răspuns:

Pai cam asa e la inceput intra mai greu... poate ca nu te lubrifiezi destul.folositi lubrifiant si poate va fi mai usorhappy respect ca te`ai pastrat asa atata timp mai ales in zilele noastre

| Kalyn a răspuns:

Pai ati incercat cu prezervativ? de obicei trebuie sa fie bine lubrifiat locul ca daca nu nu intra si e naspa, ai si tu un pic de indurat insa el trebuie sa fie hotarat pentru ca daca e moale o sa te doara mai tare, asa termini si repede si nici nu te mai doare asa.

| Ingerasull99 a răspuns:

Daca stie cum sa te ia, o sa fie ok, poate nu esti suficient de excitata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu esti excitata indeajuns,cititi despre preludiu si o sa vedeti ca o sa fie bine,numai sa nu fie bou si sa sa impinga tare din prima ca-l gaseste toti dracii,trebuie sa se poarte delicat si sa fie bucuros ca esti virgina, eu plingeam cind intalneam cite-o virgina, asa sunt eu mai sensibil

| mar1us20 a răspuns:

Interesant happy In curand voi trece si eu printr-o situatie asemanatoare cu iubita si sper sa nu mi se intampla asta big grin Cred ca trebuie sa inceapa cu un oral, si o sa fi super-excitata atunci, iti spun eu, - n-o sa mai ai problema asta! bafta!