| JulliaMh a întrebat:

Buna tpu...am 20 de ani si sunt impreuna cu un tip de 28 de ani, in martie face 29(eu fac 21 in august). Credeti ca diferenta de varsta ne poate afecta relatia? Suntem impreuna de aproape 2 ani.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa afecteze pe viitor

| Nextone a răspuns:

Daca nu v-a afectat-o in 2 ani nu cred ca o sa o afecteze nici mai incolo,, dar asta voi stiti mai bine cum va intelegeti.De exemplu si eu am avut iubit cu 10 ani mai mare ca mine si diferenta de varsta ne-a afectat relatia. Eu fiind tanara simteam nevoia sa ies in oras si la o simpla plimbare, el prefera sa stea in pat mereu. Dar depinde de firea omului, poate sa fie de viata si la 60 de ani. Bafta!

| darrio2007 a răspuns:

In timp este posibil.Au trecut doar 2 ani.Intervine si diferenta de gandire datorata varstei fiecaruia.Dar cu dragoste si respect se poate trece mai usor peste greutatile vietii.

| Eduard196 a răspuns:

Ideal e ca barbatul sa fie cu maxim 9 ani mai mare decat femeia iar in cazul femeilor, ea sa fie cu.maxim 4 ani mai mare ca barbatul. deci la capitolul asta stati bine. Daca va si potriviti atunci e perfect

| Elena_Andreea_1994_F7Al a răspuns:

Nu conteaza diferenta de varsta, conteaza caracterul fiecaruia. Conteaza ce vrei de la tine, de la viitorul tau, de la viitorul vostru. Relatia in care sunt dureaza de aproape 7 ani, in conditiile in care eu am 22 de ani si prietenul meu 29 si locuim impreuna de 3 ani. Nu contest faptul ca nu au fost si momente nasoale dar relatia merge foarte bine. Deci, viitorul suna bine!happy