Sa faci ce vrei. De ce e important pentru tine sa-ti spuna altii ce sa faci? Cand ai inselat, ai intrebat pe cineva daca sa o faci?
In concluzie,baieti oricand fata va poate insela cu altul, a stat ala atâția ani dupa tine tea adus acolo, ai trait pe bani lui si apoi gata ai fugit la hotel cu altul, asa sunt fetele, azi cu uni maine cu altul
Nu, nu sunt casatorita
Pai este simplu după ceva timp acest " bait bun, situație magica " o sa dispară sau nu ( depinde de timp )
Nu este okay ca înșeli ( spaniolul după ce termina cu tine pleacă la alta )
Este dragoste de moment în care amândoi aveți de castigat
Scăpa de amândoi
Pana nu ramai însărcinată, bătută de actualul sau cine știe poate ajungi bine la pensie cu copiii tău juma spanioli și tatăl lor elvețian.
Te desparti de iubitul actual si mergi cu asta, daca merge bine bravo tie, daca nu asta este mergi mai departe, ii spui adevarul iubitului tau actual, minciunile fac totul mai rau, deci mai bine sa fi sincera.
Bună. Să te desparți de iubit. După părerea mea ar fi fost bine să faci lucrul acesta înainte să ajungi la sex cu spaniolul. Nu văd în înșelat ceva bun. Dacă relația nu merge eu merg pe ideea despărțirii și apoi să mă întâlnesc cu cine doresc.
Spaniolul crede ma.Nu ramane cu actualu nu fa aceeasi greseala pe care toate o facem.
Ce greseala? Explica-mi?
Atata timp cat te ai dus la altul, era clar ca cel pe care l ai avut nu era destul de bun, altfel nici nu te uitai la alti barbatii.Ii clar ca ceva nu merge cu actualul.Ramai cu spaniolul.o sa fie mai bine, daca nu, o sa regreti.
Hei...si eu sunt cam in aceeasi situatie ca a ta doar ca la mine totul a plecat de la faptul ca prietenul meu(acum fostul)nu era interesat de mine si sa facem sex.Mereu era ocupat cu jocurile video.Nu poti face nimic altceva decat sa te desparti de actualul si sa continui ce ai inceput cu celalalt.Este cam trist ca l-ai inselat.Eu am preferat sa ma despart de fostul inainte si dupa sa imi vad de viata mea.Nu poti trage de un om daca el are interese mai importante