| CORONAVIRUS a întrebat:

Bună TPU, am 21 de ani și încă nu mi-am început viata sexuala din anumite motive. Acum 1, 2 săptămâni am rămas la un băiat acasă, nu-l cunosc de mult timp. L-am întărâtat fara sa vreau și am dormit împreună. Sunt curioasa dacă atunci când dormi, se poate întâmpla ceva fără sa-ți dai seama? M-am trezit cu un ușor disconfort și nu știu ce a făcut, evident ca nu a spus ca nu mi-a făcut nimic. Dar disconfortul l-am simtit vreo 2 zile

19 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Ai fost naivă sa ai încredere într-un necunoscut, spune mulțumesc că nu te-a violat
Depinde și cât de adânc dormi, sa ți-o trag in somn nu poate dar nu e imposibil sa te fi atins indecent

| CORONAVIRUS explică (pentru SilentRain):

Da, am fost naiva dar bine ca nu m-am culcat cu el.

| Emma30555 a răspuns:

Nu avea ce sa ți facă fiindcă logic ca te trezeai, doar dacă te droga dar nu cred ca e cazul, ți ai fi dat seama, ai fi avut dureri de cap, hainele ar fi fost altfel pe tine etc. Probabil și tu te ai excitat și disconfortul îl simți din cauza asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta pana la casatorie, asa ar face o femeie care se respecta, vorbesc serios. Toate fac sex cu cine apuca, oricum nu raman cu acel baiat, se despart pana la urma.
Virginitatea este cel mai de pret cadou pe care il poti face sotului tau, astapta pana la casatorie.

| CORONAVIRUS explică (pentru anonim_4396):

Zi le o lor asta nu mi-e. Nu te așteaptă nimeni pana la căsătorie. Poți sa ramai singur. Am vorbit cu un student la teologie care avea gânduri din astea, în rest nu te așteaptă nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putem sa vorbim, dar nu iti pot da mesaj!

| tzionut a răspuns:

Eu nu inteleg ce reprezinta disconfortul ala? Daca detaliezi putem intelege mai bine.

| CORONAVIRUS explică (pentru tzionut):

Ca o durere de intensitate foarte mica și câteva zile am simțit ca-mi curege și ceva, deși mi se părea ca nu vad nimic. Cum as putea sa-mi dau seama dacă a făcut ceva. El mi-a zis ca nu a făcut nimic cat timp am dormit deoarece as fi reacționat urat dacă ma trezeam

| tzionut a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Detalii draga detalii, vaginal, anal, oral... unde durerea si ce curgea
Cum l-ai intaratat? Peeting, masturbare reciproca?

Vaginal, doar l-am lăsat sa ma atingă, mai mult nu

| CORONAVIRUS explică:

Am greșit ca am dormit cu el, dar bine ca nu am făcut nimic, acum nu știu dacă mi-a făcut ceva cat timp am dormit

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Gîndeste te ca daca ar fi facut ceva simteai, ca doar esti vie nu moartă, deci daca el a zis ca nu a facut nimic asa este, discomfortul care il simti are alta cauza hormonală dereglare poate o sa i ti vina ciclul, si astea sunt simptome, ce varsta ai? Multa sanatate.

| CORONAVIRUS explică (pentru CristiDinBucuresti):

M-am gândit și eu ca poate era de la hormoni, 21

Relax, totul e in capul tau. Discomfortul probabil de la microleziuni daca nu erai excitata, sau baiatul avea unghii crescute. Desi cam greu cred ca nu erai excitata. Dar e mult mai probabil sa fi fost pe fond psihic.

Ce microleziuni? Ca nu am făcut nimic doar m-a pipăit și atât

Atunci e pe fond psihic draga. consideri ca ceea ce ai facut e gresit de aceea durerile....si scurgerile imaginare.

Nu cred ca e chiar asa

| popik50 a răspuns:

Ai baut ceva in seara aia, sa nu-ti fi dat ceva de somn, zic asa... Ai dormit dezbracata complet? Esti virgina, da detalii ca sa ne putem da o parere?

| CORONAVIRUS explică (pentru popik50):

Am băut un energizant pe care eu mi l-am cumpărat, am dormit îmbrăcată