| Amalia02 a întrebat:

Am 25 de ani sunt din Timisoara si am o relatie cu prietenul meu de aproape 2 ani.
El are 17 ani.
Ne iubim foarte mult dar parinti lui nu sunt de acord cu relatie noastra...
El imi spune sa fugim, dar nu pot face asta pentru ca totusi inca e un minor.
Nu stiu ce e cu mine dar abia acum realizez ca m-am incurcat cu un pustan, m-am indragostit pe loc. si acum sunt confuza...
Acum numai am pe nimeni aproape... toti sau indepartat de mine...
Daca puteti sa imi dati un sfat imi sunteti de mare ajutor.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| claustrofob a răspuns:

Daca stam sa ne gandim bine nu faptul ca e o diferenta de 8 ani intre voi e problema. Problema este ca el este prea mic pentru tine, nu este nici macar major. Sunt atatea cazuri in care fata este mai mare decat baiatul dar diferenta este ca baiatul nu are 17 ani...El inca nu stie ce vrea cred eu, est fascinat de tine probabil, te admira foarte mult dar cam atat. Stim ca baietii la acesti ani se simt foarte bine sa zic asa avand in compania lor o femeie mai mare decat ei cu o experienta mai mare. Eu zic sa te gandesti bine la ceea ce faci, esti mai matura decat el si gandesti altfel lucrurile. Chestia cu fugitul da dovada de imaturitate, ar fi o chestie foarte puerila daca ati face lucrul asta. Indruma-l sa isi continue studiile. Ca sa fi tratata cum trebuie, la randul tau trebuie sa dai dovada de maturitate.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai cred si eu ca parintii lui nu sunt de acord cu relatia dar daca va iubiti luptati pentru relatia voastra indiferent ca exista pareri pro si contra

| Betty18 a răspuns:

Deja faptul ca vrea sa fugiti da dovada de imaturitate. insa este ceva normal pentru varsta lui. Nu cred ca merita sa ramai cu el, parintii tai au drepatate. Ai o varsta, dati seama singura ca e gresit sa ai aceasta relatie. Este mare diferenta, mai tarziu oricum se va vedea si va va creea mari probleme, asta daca vei afla cand te va insela cu vreo tinerica dornica.

| eurynomus a răspuns:

Daca nu poti sta cu el iti fac eu cunostinta cu alt copil are 6 ani si 3 luni, sper sa nu fie prea mare pentru exigentele tale k sugari nu cunosc

| neutrino a răspuns:

Adica el avea 15 ani si tu 23. Sau e minciuna, sau esti bolnava ori esti proasta. Poate imi spui si mie varianta exacta.

| horansgang a răspuns:

Whow. E mare diferenta. Nu zic nimic cand baiatu` e mai mare. Dar fata. Nu stiu // E cam ciudat, nu crezi? Si 25? Wow.

Răspuns utilizator avertizat
| Music94 a răspuns:

Daca va iubiti si totul merge ok de ce ascultati sfaturile altora? ce conteaza ca tu ca fata esti mai mare ca el? Odata ce el e in stare sa ia niste decizii si comportamentul lui este unul matur nu ai de ce sa iti faci probleme si daca zici ca deja aveti 2 ani impreuna nici nu ar mai trebui sa te intereseze parerea altora ci doar parerile voastre.

| duck a răspuns:

E totusi cam prea mare diferenta tinand cont k el nici studiile nu si le-a terminat... ramai alaturi de el pana isi termina studiile si atunci decideti cel mai bine... Acum e un copil si s-ar putea mai tarziu sa numai fie al tauhappy.
Totusi e o diferenta de 8 anistraight face

| DeeaTrueLove a răspuns:

Fa ceea ce trebuie sa faci. Si cred ca sti deja. Este prea mic pentru tine. Meriti pe cineva mai mare, si mult mai matur, ca sa te ajute cand ai probleme financiare ori de familie, orice altceva si sa te simti mult mai in siguranta. Acum totul depinde de tine. El nici macar nu a implinit 18 ani. Stiu ca dragostea nu are varsta...dar in situatii din astea, chiar este dificil sa mentii o relatie, mai ales daca parintii lui nu sunt de acord. Sau puteti fi pe ascuns laughing. Pana va face 20 de ani, si poate atunci parintii lor, mai ales el fiind mai mare, o sa ia singur deciziile.