| rockblu29 a întrebat:

Am 33 de ani, am iesit de 6 luni dintr-o relatie cu cineva cu care trebuia sa ma insor, de atunci am mai fost vreo 3 sapt cu o fata de 29 de ani dar nu a mers, si imi este foarte greu sa gasesc o alta partenera. Mi-as dori sa gasesc o femeie mai mica de varsta, draguta si linistita de felul ei, optimista, fara probleme psihice. Nu pot sa gasesc! Am cautat in anturaj la serviciu, amici, la dansuri, la cursuri de inot, ba chiar am incercat sa "agat" si la mall, si m-am lovit mereu de respingere sau ghinion si nu inteleg de ce, nu cred ca sunt asa de urat, am grija de mine, fac sport, am un serviciu bun, cu toate astea nu am noroc sa gasesc o femeie asa cum imi doresc, si simt si presiunea varstei, deoarece imi doresc o familie si copii, si e greu sa faci copii la 40 de ani. Imi poate recomanda cineva ce pot sa fac sa intalnesc persoana potrivita? Exclus siteuri de dating. Multumesc.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gandeste-te la una cum iti place tie si simteo ca e cu tine in fiecare zi bagati in cap chestia asta si o sa vezi ca vei atrage o femeie in viata ta care va fi cumsecade buna etc. Dar nu gandi la rau sau ca nu se poate etc altfel respingi si nu se va intampla, numa la bine sa iti stea gandu

| Ale5184 a răspuns:

Eu cred ca problema in cazul tau e ca te grăbești. Nu ai iesit de mult timp dintr-o relatie stabila care era sa duca la căsătorie. E greu sa gasesti pe cineva cu care poti face o relarie frumoasa si stabilă asa, gen la comanda. E bine ca iesi si incerci, dar ai rabdare. Poate dura o vreme. Continua sa iesi si sa incerci. Succes!

| Crackman a răspuns:

Pare rau sa aud situatia ta. Un joc simplist ar fi sa iti pui pe o foie ce vrei de la fata din viziunea ta.
Dupa iei o a doua foie si pui ce activitati sa ii placa, tie si dupa activitati in relatie ( o sa imparti foia )
Si o ultima foie de unde tragi concluziile.
Pe baza la ce ai scris o sa pui pe ultima foie viitoare ta vacanta, locuri pe unde te vei plimba si asa...
ideea este sa cauti in locuri pe unde ai umbla tu. Se poate laughing am inceredere ca o sa poti.

| Freya1 a răspuns:

Prietenul meu are 30 si eu 24 si chiar daca formăm un cuplu de 3 ani (adica deja avem un partener fiecare) tot simtim presiune vârstei.
Iti spun ceva, acum ca nu ai iubita simti presiune sa iti faci o iubita, după ce ai o iubita te simti presat sa te casatoresti cat mai repede, după aia te simti presat sa faci un copil, apoi bani mai multi, o casa mai mare etc si uite asa iti trece viata fara sa faci ce simti ci ce esti obligat.Este o chestie care spune că fiecare lucru se intampla la timpul lui. Daca altii au reușit să ajungă președinți la 70 de ani și sa o duca bine, iar alții au noroc la bani de la 18 da mor pe la 30, 40 analizează situația. Poate de multe ori e mai bine mai tarziu decat prea repede asa ca nu te stresa, toate vin la timpul lor.

| rockblu29 explică:

Am XBOX ONE, fifa 2019, divizia 2 cu Juventus. Nu l-am mai deschis de 2 saptamani...