| Caddillac a întrebat:

am 5 luni de cand stau cu o fata
5 luni minunate fara certuri mari, doar mici certuri din cand in cand...
Ea a plecat o saptamana la verii ei,
Si azi am aflat ca a dat numarul (ea spune ca el i l-a luat din telefon, dar chiar daca ar fi asa, ce cauta telefonul ei la el?)
Si mi-a mai spus ca el ii trimite mesaje, cu pupicuri emoticoane etc, si ea raspunde tot la fel cu emoticoane bla bla bla...
Nu am de unde sa stiu ce face ea acolo, dar ma deranjeaza faptul ca da numarul oricui il cere si mai si vorbeste prin mesaje cu el.
Credeti ca ar trebui sa ii spun ca ma deranjeaza ceea ce face? Apoi poate ma va crede prea gelos?
Ea vine acasa duminica, iar eu plec duminica o saptamana in Italia... deci saptamanile astea numai la telefon putem vorbi...
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Alisse a răspuns:

In locul tau eu i-as spune ca ma deranjeaza acest lucru..nu mai tine lucrurile ce te deranjeaza pentru tine asa nu vei rezolva nimic.

3 răspunsuri:
| BigG a răspuns:

Nu ii normal ceea ce face, reactia ta este una fireasca. Spune ce simti dar ar fi bine fata in fata nu la telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca relatia voastra se apropie de sfarsit!

| AmaToaRea a răspuns:

Spune-i ca te deranjeaza ceea ce face cu altii happy asa faceam si eu cand eram micuta pana cand mi-a zis...iar daca tine la tine o sa inceteze.eu asa am facut! bafta