anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! am 99 de kg şi sunt insarcinată în 5 saptamani. Ştie cineva dacă pot ține un regim şi câte kg pot slăbi în timpul sarcinii? Măcar în primele luni pot slăbi 10 kg? Vă rog să mă ajutați. Trebuie să slăbesc

5 răspunsuri:
| Aditu94 a răspuns:

Buna, nu te stresa foarte tare cu acest aspect. dupa ce vei naste vei fii slim. dar in timpul acesta, daca faci putina miscare si mananci sanatos, exista posibilitatea sa scazi in greutate, dar nu te stresa.

| frizzyhair a răspuns:

Apeleaza la un medic nutritionist, dar cu pregatire serioasa, nu ca cei care au facut un curs de 2-3 luni si se cred nutritionisti. De asemenea, vorbeste cu ginecologul tau si vezi ce iti recomanda.

| MarianWLF a răspuns:

Adopta un stil de viata sanatos, carne slaba, copanele de pui/curcan fara pielita, piept de pui/curcan, cotlet de porc, muschi de vita, peste, gatite fara ulei la cuptor sau friteuza cu aer cald, carbohidrati sanatosi, cartof, orez, fasole, naut, linte, fructe, grasimi sanatoase, ulei de masline, caju(nu multe), nuci, seminte, unt de arahide(100% arahide daca gasesti), evita produsele procesate, mezeluri, patiserii, evita zaharul, sucul, prajiturile, napolitane, bomboane, etc, combina la orice masa carnea slaba cu carbohidrati sanatosi.

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Poti măcar să nu teingrasi mai mult Si eu m-am ingrasat peste 25 de kg la fieacare sarcina, dar cu dieta și sport am slabit de fiecare dată si am si alăptat peste un an pe fiecare copil.