| Aleeecs a întrebat:

am aflat ca am sifilis, si prietenului meu i-au aparut acele basicute pe penis. Nu stiu cum sa ii dau aceasta veste urata mi-e frica sa nu ne despartim nu stiu cum sa ii spun.sad

Răspuns Câştigător
| nyko06 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el si sa mergeti urgent la medic ca nu e de jucat si nici de asteptat vorbeste urgent cu el nu mai e tipm de regrete.

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa afli ca ai sifilis,inseamna ca ai mers la medic.
In aceste cazuri,esti obligata sa pui la dispozitia medicului,intreaga lista a subiectilor cu care ai intretinut relatii sexuale.
Asa ca,daca nu-i spui tu, ii vor spune altii, anunta-l rapid si incepeti tratamentul cat mai repede!
Nu continua aceasta inconstienta!

| Ramo80 a răspuns:

Pai care dintre voi a luat boala si de la cine? Poate a luat-o el. Trebuie sa-i zici orice ar fi pentru ca are nevoie de tratament neaparat.

| Feliciann a răspuns:

Scumpa mea mergeti la doctor ca altfel se complica

| carmen13 a răspuns:

Daca vorbesti serios sfatul meu este sa discuti cu el pentru ca alta solutie nu exista

| Iubiţica95 a răspuns:

Msi gandeste-te vo 2 luni cum sa-i zici si precis ca nu veti mai fi alaturi...zii acum asa cum este.si daca te iubeste te va intelege... poate nu e vina ta.asta daca lacata ta nu se deschide la orice cheita :p
bafta!

| jupiterestru a răspuns:

Pai daca as fi eu in locu lui, m-as duce direct sa-mi iau trancanu si ti-as zbura caputzu ala retard pe care-l porti doar asa sa nu-ti ploua-n gat.

| Ionut_Alex_1989 a răspuns:

Cum ai aflat? stii de unde ai?