Daca tu interactionezi numai cu cele mai mari bunaciuni pe care le vezi, normal ca te resping(presupunand ca nu ai un aspect direct proportional cu al ei).
gaseste-ti si tu o fata decenta.
alta problema e vocabularul. daca tu incepi discutia cu "cf pisi" normal ca fug de tine.
stii, nu-ti putem noi spune ce sa faci.numai perseverand si continuand sa incerci vei progresa.(Trebuie sa-ti pui si intrebari:"ba, de ce a fugit si asta de mine?"etc.)
Tot timpul incep cu un. "Buna X" si nu-s genul de baiat care ma dau mare. Nu, nu incerc sa interactionez numai cu cele mai mari bunaciuni. De exemplu, cu ultima fata am interactionat pe ask.fm/ Are 18 ani. Am intrebat-o o gramada de chestii, la care am primit raspuns. Odata ce mi-a spus sa-i scriu pe facebook, s-a lasat "ceata". . Stiu ca e singura, cel putin deocamdata dar. Nu stiu ce sa mai fac
Ai reusit sa o faci interesata prin prisma caracterului tau, dar si-a pierdut interesul cand a vazut imaginea ta.Nu e mare drama.te pensezi, iti faci o freza, te barbieresti si faci sala cateva luni.sa le vezi cum alearga ca niste caprioare in jurul tau.
Poate a fost ocupata,daca vezi ca nu-ti merge pe net incearca in realitate sa-ti faci o amica asa ii dai ocazia sa te cunoasca, nu prea stiu eu cum sta treaba, dar sunt persoane cu care n-ai nimic in comun si nici un subiect de discutie, ar trebui sa iti gasesti un alt mod de socializare, nu prea stiu cum e la tine.