Pai din moment ce deja e geloasa pe alte fete cu care vorbesti, ca se supara ca nu ii acorzi atentie, nu crezi ca si ea simte la fel? Nu stiu, ii fragila situatia in chestii din astea pentru ca se poate strica foarte usor o prietenie frumoasa.
Din semnele care ti le ofera ea inseamna ca nu te vrea, degeaba o doresti tu atat de mult...ea mai mult se departeaza de tine. singura solutie e sa rupi orice legatura cu ea, doar asa poate vei mai avea o sansa cu ea in sensul ca daca n.o vei mai cauta tu, poate te va cauta ea.
legea paradoxului:
- o doresti mai mult si ea se departeaza de tine (deci sanse minime spre 0)
- nu o mai cauti iar in cazul asta (poate) te va cauta ea (aici ai sanse mici, dar ai...decat deloc)
Sper ca ai inteles ce am zis! mult noroc!
Nu cred ca sunt de ajuns doar niste semne ca sa lamuresti ce simte si ea.
Cel mai bine ar fi sa-ti faci curaj si sa-i scrii sau sa ii vorbesti despre asta. Cand poti sa fii asa deschis cu cineva, de cele mai multe ori se trece de faza unei simple prietenii.
Ma tem sa nu o pierd daca o sa-i vorbesc despre tot, curaj am...
Indiferent de teama ta, nu e bine sa tii in tine. Daca nu incerci, o sa ramai doar cu un regret.
Semnele nu sunt indeajuns. Incearca sa porti o discutie cat mai deschisa cu ea, si asa te vei linisti sufleteste. Poate simte si ea acelasi lucru pentru tine. Niciodata nu se stie.