| Anduu a întrebat:

Am aproape 12 ani(mai am 23 de zile pana implinesc)
Imi place de un baiat, e vecin cu mine si merge la aceeasi scoala cu cea mai buna prietena a mea.ea vrea sa-i spuan ca-l plac...iar eu nu.Ce ma fac?
P.S.

Răspuns Câştigător
| claustrofob a răspuns:

Draga mea, eu zic că nu are rost să te implici de pe acum în relaţii şi ceva de genul. Înţeleg poate îţi place de el dar o să-ţi dai seama mai încolo că este doar un moft de moment. Bucură-te cat de mul de această perioadă atat de frumoasă, cand nu ai aproape nici o grija doar faptul ca ai de invatat. Este o perioada prea frumoasa ca sa o pierzi asa. Mai tarziu o sa-ti para rau ca nu ai facut ce trebuia sa faci la varsta asta.happy

4 răspunsuri:
| Plolice a răspuns:

La varsta ta vezi-ti de scoala ca nu iti trebuie iubite inca

| ExPeRyMeNt a răspuns:

Spune-i si u cal placibig grin
eu tot 12 ani am si daca ii zici pote ca o sa-i placa si lui de tinewinking
baftahappy

| EmaTanase a răspuns:

Pai nu trebuie sa-ti fie rusine de propriile sentimente happy Te inteleg esti timida etcoh go on Daca tu nu doresti acest lucru stai de vorba cu prietena ta si zii ca tu nu vrei acest lucru ( sa-i zica lui ca`l placi ) Daca e o prietena adevarata te va intelege! Si sincer nu ar trebui sa iti ascunzi sentimentele. chiar daca esti asa de mica big grin Funda?

| SczDacaTBX a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune`i de ce nu vrei sa afle ca il placi :]. Daca`ti e cu adevarat prietena o sa inteleaga! big grin
Bafta :]