| AlleXx5785 a întrebat:

Am aproape 15 ani si am o prietena care are 14 ani. Am avut o zi foarte buna cu ea fiindca am fost la ea acasa si ne-am simtit foarte bine impreuna. Ea imi tot spune ca ma iubeste si ca sunt singurul care conteaza din viata ei si de asta mi-a permis atatea si tot felul de chestii: ea nu inseala baieti mai ales pe mine. mi-a si jurat in fata lui Dumnezeu ca nu ma va inselalaughing si ca ea nu se va desparti de mine, doar cand eu ma voi plictisi de ea sa ma despart de ea. Asa si ieri vorbeam la telefon si mi-a spus ca s-a plimbat ea si inca 3 sau 4 baieti cu bicicletele sau cu rolele, dar ea era singura fata de acolo si apoi s-a plimbat pe drum cu niste fete, dar si cu baieti. Ar trebui sa ma ingrijorez? Mentionez ca ea mi-a spus ca-i place de mine si ca vrea sa fim impreuna. Imi pare rau ca pun intrebari stupide aici, dar de la un timp ma cam supara si nu stiu daca sa me despart de ea. AA si tot plange ca eu plec la liceu si ca o uit si chestii asemenatoare si ea ramane inca un an la generala. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Funda celui mai realist raspuns!

Răspuns Câştigător
| KySyB3B3 a răspuns:

Hey! Si eu am prieten si iz mai mare ca el.el ramane in generala si eu plec.El are incredere in mine.stie ca iez cu baieti, mmm e cam gelos whistlingdar ii explic si cand ne vedem imi cere scuze si. altele:d.EA te iubejte sunt sigura. Daca tii la ea nu o parasi, si daca iti jura ca te iubejte.hmmm SuCcEs:X

11 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Voi nu aveți probleme și atunci vă bateți singuri, cuie în tălpi!

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Hei. Eu zic ca te iubeste cu adevarat, daca a jurat pe Dumnezeu, te-a adus in casa la ea iti dai seama. Spune`i ca o vei astepta inca 1 an. Cere`i ID si o sa vorbiti.
...

| Heys a răspuns:

PFF noob mai esti, asta e gelozie pe fata cel mai urat sa faci asta unei fete si eu am 15 ani si am prietena care o iubesc si ma iubeste dar niciodata nu i-am zis nimic daca a iesit cu fete sau cu baieti mai ales ca sunt in grup.U crezi ca ea se dadea la toti baietiilaughing Nu mai fi asa speriat nai dc daca vrea sa te paraseasca poate sa o faca orcand, dar nu cred e ea obsedata mai mult decat tu de ea sa fiu sincer mie nu-mi plac fete din astea pisicoasebig grin

| Brandusha16 a răspuns:

Eu nu cred. Adica nu stiu ce sa zic. Tu o cunosti mai bine ca mine/noi (cei dupa TPU). Dar daca te iubeste asa cum sustine, nu cred ca te-ar inseala. Si mai ales ca iti spune ce face, cu cine este si unde este. Sper ca ti-am fost de folos. Bafta!

| AlleXx5785 explică:

Sincer nu prea.

| Aleqa a răspuns:

Asculta'ma...Ea a spus ceva se tine de cuvantstraight face! Sunt fata ascult'ma.nu te despartii de ea ca sigur va suferi...Te rog nu o ranii pentru ca noi fetele suntem mai sensibilebatting eyelashesFunda?big grin

| Silence_1239 a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in ea! daca ea a zis ca te iubeste si niciodata nu te va lasa inseamna ca este ceva inseamna ca insemni ceva pentru ea! Doar timpul iti va arata ce sa faci mai departehappy

succesehappy
P.S:Imi pare bine ca sunteti impreuna, pentru ca eu demult nu am mai avut prieten si imi este trist si greu pe suflet insa cel pe acre il iubesc nu da nici un semn! Succese! SI Aveţi grijă iubirea vostrahappy

| xBebelushax a răspuns:

Pai, e putin penibila chestia aia ca plange ca.pleci la liceu,asta inseamna ca este o fata imatura si lingusitoare. Faci ce iti zice inima, raspunsurile noatre pot fi gresite. Numai tu sti cum e mai bine, dar totusi parerea mea este sa iti alegi o fata cu capul pe umeriwinking

| danutz9100 a răspuns:

Ai vazut vreodata fata care spune adevarul?laughing

| Marian_4940 a răspuns:

Pai spioneazo si tu un pic omule no lasa asa,si daca chiar ti la ea,nu ii permite asta,spune-i sa nu mai mearga sa iasa cu baieti, si daca n-o sa mai iasa, inseamna ca chiar te place

| LucianaLusy a răspuns:

Scapa de ea... nimanui nu`i place o disperata