| ionutmatei22 a întrebat:

Buna TPU, am aproape 16 ani.In timp ce ma masturbam mereu imi masuram penisul, ajungand pe la 17.5 cm.In ultima perioada cand ma masturbez penisul meu ajunge pe la 16 cm si nu scot foarte multa sperma.Ce se poate intampla? sa am vreo problema pe viitor? spre exemplu intr-un act sexual? imi este frica pentru ca presit un act dar imi este teama de aceasta problema cu erectia

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca masori penisul incorect, ori de la buric ori de la anus!
Uite aici cum se masoara corect, cu rigla PESTE penis de la baza lui:
https://imgur.com/a/kwt4a24

In ce priveste cantitatea de sperma eliminata este in functie de cat de mul te masturbezi tu, cu cat il folosesti mai des, cu atat scade productia de sperma, fiindca ii ia 10 zile sa se produca.
Problemele cu erectia pot apare tot din cauza masturbarii excesive.

| ionutmatei22 explică (pentru Violleta2022):

Am masurat foarte corect

| Violleta2022 a răspuns (pentru ionutmatei22):

Dupa cat de repede ai raspuns, nu cred c-ai avut timp nici sa cauti o rigla laughing

Dar ma rog, poti sa te minti cat vrei, ca oricum nu ne afecteaza pe noi ce ai tu in chiloti.

| ionutmatei22 explică (pentru Violleta2022):

Am masurat o timp de 1 sapt

| Violleta2022 a răspuns (pentru ionutmatei22):

Dupa cum spuneam, acest lucru nu ne afecteaza pe noi, indiferent cat de mare sau mica este minciuna, ca adevarul iese la iveala cu prima ocazie cand vei avea sex.

| doctorandus a răspuns:

Nu se intelege care ar fi problema.

| ionutmatei22 explică (pentru doctorandus):

Nu mai am o erectie buna, e mai mult moale sau ceva de genu

| doctorandus a răspuns (pentru ionutmatei22):

Mergi la medic, noi nu te putem ajuta.

Si cere o trimitere la cardiolog, ca are legatura cu erectiile.

| doctorandus a răspuns (pentru ionutmatei22):

Astia care vor sa te ajute spunandu-ti sa nu te mai masturbezi sunt rebuturi ale scolii romanesti.

Eu nu stiu din ce stiinta vorbesc ei. Cred ca au citit Povesti nemuritoare si le-au confundat cu stiintele medicale.

Dupa ei abtinerea de la masturbare e ca musetelul: buna la toate. Cand in realitate funcția creează organul si funcția intretine organul. Use it or lose it.

https://www.webmd.com/sex-relationships/features/sex-use-it-or-lose-it

Sau cum spunea Bart Ehrman despre crestinul antic Papias: intrebi pe cineva care e drumul catre X, iar cu privire la reperele pe care le cunosti in mod cert iti dai seama ca abereaza. Ce incredere sa mai ai ca el iti indica drumul corect, cu privire la repere pe care nu le cunosti?

| Goete a răspuns:

A intrat la apa, nu te mai spăla laughing
Exact aceasta frica si aceasta masurare te duce la impotenta, la lipsa de respect fata de tine insuti, la depresie.
Ti-o faci tu singurwinking

P.S. A mea are 2 cm si ejaculez mereu cu ea, nu-mi fac probleme laughing)

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Prea multa masturbare te-a adus aici.
Fa o pauza o saptamana si vezi cum te simti.
Daca problema persista, mergi la medicul Androlog sau Urolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la Androlog sau Urolog neinsotit de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

| ionutmatei22 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Posibil sa fie din cauza stresului provocat de liceu si problemele personale?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ionutmatei22):

Posibil. Fa o pauza si ai sa vezi.

| ionutmatei22 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Multumesc de raspuns o seara faina!

| Anonimboy111 a răspuns:

Fa i laba mai rar putin

| FlorinBotezan10 a răspuns:

Aveam 17 ani și eram la fel ca tine, ma masturbam la filme erotice, aproape de 3 ori pe zi. după o perioada,sperma începuse sa fie apoasa, gen lichida și ca apa, după ce am început sa las treaba asta mai ușor gen odată pe săptămână și după chiar deloc, erectia e super și nu mai am nici o problema. Asa e și la tine, las-o mai încet.

| CocoselulVanator a răspuns:

Buna Ionut. Din nefericire, de fiecare data cand te masturbezi, penisul scade cu cel putin 0, 01 cm. Deci practic la 100 de masturbari pierzi 1cm. Ar trebui sa te calmezi daca ai vrea sa mai ai viata sexuala la 20 de ani. Mult noroc?