| MeAlly a întrebat:

Am aproape 17 ani si am o problema destul de grava.Am facut sex pentru prima data in urma cu o luna si de atunci pana acum am mai avut parte de inca 3 partide de sex. Insa chiar de la prima am observat o problema: Rezistenta mea este foarte slaba adica nu dureaza mai mult de 2 minute din momentul penetrarii. Mentionez ca am folosit prezervativ, care din cate am aflat reduce din senzatie.
Am discutat cu prietena mea despre asta si ea a spus ca e normal si o sa dureze mai mult in timp.
Ideea e ca eu am cautat pe internet si am gasit urmatoarele: Lipsa de rezistenta la contactul sexual se numeste ejaculare precoce si influenteaza 1 din 5 barbati.
Astept de la voi tratamente sau remedii preferabil nemedicamentoase.
Multumesc anticipat si ofer funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite,
http://www.eva.ro/......-2336.html
Te pup!

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce vrei frate la 17 ani? Vrei performanta unuia de 25

| iubesc a răspuns:

Esti prea mic de aia..cu timpul iti vei "reveni "!

| Oana92 a răspuns:

Avand in vedere ca esti abia la inceput nu ai niciun fel de ejaculare precocee. Acest diagnostic se pune barbatilor care au o viata sexuala activa si intampina probleme la un moment dat. Tu esti abia la primele contacte, inca nu ai experienta, senzatiile sunt la superlativ, e normal sa rezisti putin, prietena ta are perfecta dreptate. Singura solutie pe care o ai e sa faci sexlaughing) Serios!

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Eu sunt fata, dar citisem despre niste exercitii Kegel. Sa iti tii respiratia putin cand iti vine. Sau cand simti ca iti vine, schimbi pozitia.
Foloseste prezervative DUREX cu cutia neagra. (Arouser, sau ceva de genu). Sunt putin mai scumpe decat cele normale, dar are un lichid care te face sa durezi mai mult big grin!

| Hαppiηеss a răspuns:

Ai doar 17 ani e si normal, la 30 o sa curga toate apele pe tine pana te termini.

| BellaBlack a răspuns:

Masturbeaza-te,ejaculeaza,apoi faceti sex sa tina mai mult, asa mai reduci din senzatie, apoi va deveni obisnuinta si vei ejacula mai greu.