Incearca sa pui becuri fosforescente (alea de noapte) si lasa-le aprinse. sau cu cat cunosti mai bine apartamentul cu atat nu iti va mai fi frica. sau mai cunosc o modalitate sigura : imi dai un telefon si dorm langa tine :d vin garantat
Doamne ce n-as da sa fiu in locul tau sa ma mut singura...da si mie imi mai e urat cateodata, dar hellooo esti fata mare e doar rodul imaginatiei tale
Buna, eu am 16 ani! Te inteleg perfect chiar recent eu am avut niste vise care pareau atat de reale...Ma rog pe scurt. A fost ingrozitor. Insa ma simt mai bine ca am gasit explicatie stiintifca pentru ceea ce patisem (sleep paralysys ) insa am ramas cu o oarecare frica de intuneric...
Dat fiind in vis, in intuneric era sfarsitul meu, deloc placut. Si in plus am imaginatia bogata...de asta consider ca fiind un avantaj uneori pentru ca hraneste frica.
Daca ai vise urate nu te teme nu is chestii paranormale . Poti avea halucinatii si in timpul somnului. Un REM.
Daca iti e asa frica de intuneric stai cat mai mult cu lumina aprinsa cu o lanterna sau pune lampi in fiecare camera cu o lumina nu foarte puternica cat sa lumineze camera.
Ia-ti o buna prietena sa stea cu tine si impartiti totul in 2, macar ai avea cu cine sa stai.
Stai linistita, nimeni nu v-a rade de tine aici.Toata lumea pateste cate si cate in viata.Tot ce iti imaginezi tu acolo, sunt toate din mintea ta.Probabil ai o imaginatie bogata si este bine.Incearca sa te gandesti ca ele de fapt nu exista.Incearca sa gandesti logic si totul v-a disparea.Crede-ma ca v-a merge.Si eu acum ceva timp, dupa ce ma uitam la un film de groaza, imi era cam frica sa merg pe hol sau la baie, dar mereu ma gandeam ca asa ceva nu exista, trebuie sa gandim logic ca sa nu traim fantezii care nu exista.Mult succes!
Nu rad numai iti imagina chestii aiurea ca nu exista, spuneti in sinea ta ca nu exista nimic rau si pentru un timp lasa o lampa, un bec aprins noaptea
Heeeei norocoaso...ce nu as da eu sa ma mut singura stai linistitaaa, de oameni trebuie sa-ti fie frica nu de altceva...inchizi usa si gata esti in siguranta:X:X
Nu esti singura. Tuturor le e teama de cate ceva.Cand aveam 3 sau 4 ani eram la fel de fricoasa,imi era teama de tevile u carbit,si tu de care,care bubuie de Anul Nou,imi era frica de zgomotl Buhaiului, oamenii care vorbeau ragusit ma speriau, zogomotul drujbei ma ingrozea, deci cu timpul problema o sa se rezolve, o sa vezi
Tu macar stii ce inseamna viol? Cum draq sa simti placere atunci cand cineva te violeaza? Daca sora ta a simtit placere inseamna ca a stat ea de buna voie sau ai tu mintea insuficient de dezvoltata incat sa iti dai seama ce scrii!
N-ai de ce sa te speri eu stau singura intr-o casa de la 11 ani si uneori ma mai uit la filme de groza da imi zic mie insusi ca totul este in imaginatia mea!
Cred ca o sa rizi si eu ma tem de intuneric foarte mult.dar imi cumpar un animal de companie cuminte care sa doarma cu mine - si cum au spus si ceilalti las ceva aprins - ma uit la televizor pina cind mi se face somn si adorm daca pisica nu doarme cu mine am un ursulet de plus nu ca am minte de copil dar frica de intuneric nu are virsta. si nu te mai uita la filmele de groaza incuie casa bine si totul va fi ok- daca te temi asa de tare pune-ti o icoana linga tine)
Păi de ce te muți singură dat fiind frica asta a ta?
Nu prea ai ce face, decât dacă nu te muți cu vreo amică, sau măcar încearcă sa-ți ocupi timpul.
Ai trecut printr-o întâmplare care te-a marcat?
E simplu. cum iti vin un asemenea gand in minte incerci sa il inlocuiesti cu unul frumos
Mutubal întreabă: