Dimensiunea ta este absolut normala si nu vei gasi niciodata in viata ta o femeie care sa nu fie satisfacuta cu aceasta dimensiune. Extenderul nu e eficient si, in plus, iti poate produce probleme de potenta serioase, incat sa ajungi practic complet impotent.
Nu stiu daca o sa mearga.Este o marime ok zic eu, conteaza cum o folosesti decat marimea.Si cand o faci, nu cred ca sta cineva cu liniarul sa ti-o masoare. Poti incerca ceva exercitii pentru marire daca tot vrei, insa nu stiu cum functioneaza.
De marimea penisului tau nu tu trebuie sa fii satisfacut. Trebuie sa fie satisfacuta prietena ta! Asa ca lasa prostiile sa gasesti o metoda de marire a penisului. Foloseste-l pe asta care-l ai, ca altu mai bun nu-ti da nimeni.
Tot ce poti tu face este sa te obisnuiesti cu ideea ca atata il ai si sa incerci sa faci o femeie fericita cum poti tu mai bine, crede-ma ca nu toate femeile vor dimensiuni uriase, sunt si care vor mai mici dar partenerii trebuie sa fie dispusi sa le trateze cat pot ei mai bine
Chiar daca ti-l maresti o sa devii obsedat de asta si scapi din vedere alte aspecte mai importante in timpul unei relatii.
Citeste articolul asta ca suport moral:
www.piticigratis.com/2008/12/mic-tratat-de-pulologie/
Poti sa-ti maresti penisul doar printr-o operatie chirurgicala.
Chestii precum "atarna-ti 5 kile de penis si in 2 ani o sa ai 20 cm in plus" nu merg, la fel si pompele alea de aer sau asa ceva, doar ti-l umfla. Dupa ceva timp, revine la normal.
Cu pastile ar putea sa mearga dar s-ar putea sa ai un penis de 30 de cm si sa nu poti sa-l ridici spre buric, daca intelegi ce zic.
Stai calm! Daca ai alaturi de tine o femeie care te iubeste cu adevarat nu are nevoie de mai mult.
Tu eşti băiat şi tot TU nu eşti satisfăcut de mărimea penisului? STai puţin, tu la ce penis te referi? Parcă l-ai folosi tu, de zici că nu eşti satisfăcut de el.
Cel mai bine e sa iti vezi de treaba ta si sa nu te complici cu alifii si cestiu` eu ce alte medicamente care se presupun ca ar putea sa ti-o mareasca. Nu trebuie sa faci asta ca poti da in alte complicatii. Nu e nimic in neregula cu tine. sunt sigur ca o sa reusesti sa gasesti o fata care va fi multumita. Sper ca te-am ajutat.
Hey iti spun eu un secret ca sunt fata, si nu te gandii ca sunt mica am 18 ani! ' nu conteaza marimea atata timp cat stii sa te joci cu ea' asa ca nu cumpara nimic si lasa'l asa ca e totul ok
Prietena spune ca e satisfacuta, ba chiar zice ca daca va fi mai mare poate sa o doara, ca de multe ori ne opream din cauza ca o durea, dar ma gindesc ca e din cauza ca sunt primul baiat la ea, si normal ca nu o sa imi spuna in fata ca vrea mai mare, si cel mai mult lucru ma tem de faptul sa nu fie ea satisfacuta, ma starui sa o tratez bine, dar nu sunt sigur ca a ajus ea vre'o data la pic
anonim_4396 întreabă: