Nu e adevarat, trebuie mai intai sa-mi spui ce s-a intamplat, s-ar putea sa pot sa te ajut daca stii sa faci pe actrita. atata timp cat accepta sa stea cu tine la masa mai exista ceva in sufletul lui, vrea sa faca doar pe interesantul.
Eu singura nu stiu ce sa intimplat..vine la mine cel mai bun prieten a lui si-mi spune"gata el s-a despartit de tine"fara nici un motiv...
El vrea sa fin doar prieteni...
Dar cind stam amii pe un scaun el sta la un colt de scaun si eu la alitul...
Si prietenii ii spun sa-mi spuie salut sau ceva de genu dar el nu vrea...
Iti las o adresa de mess sa stam de vorba mai pe larg. indiferent2000
Eu mess nu am...
poate pe facebook vorbim...
Lasa-mi fb tau
Daca sentimentele lui erau false inseamna ca nu erau acolo si doar juca teatru!
poti sa-l aduci anapoi umilindute-te. ce-i asa greu? te duci la el in genunchi si ii promiti ca vei face absolut tot ce-ti cere si n-ai sa ai pretentii de la el si sigur nu o sa-ti refuze oferta.
wake up and smell the coffee child!
Sinucidete nu mai are rost viata fara iubirea vietii tale. Fii linistita domnul jesus christ te va iubi el.
Trebuie sa accepti realitatea. El nu mai simte la fel. Nu e sfarsitul lumii. Mai sunt o multime de baiati in jurul tau. Uita-l! Iti doresc mult succes!
Asta e si problema..ca nu pot sa-l uit...Ori cit as incerca nu pot sa-l uit...
Gandeste-te la un baiat pe care il simpatizezi si incearca sa-l cuceresti. Asta o sa-ti ocupe timpul si chiar daca n-o sa te indragostesti de el din prima, o sa inveti sa-l iubesti pe parcurs si o sa-l uiti pe celalalt.
Te-ai culcat cu el? [Daca nu culcate cu el, va fi din nou al tau]. Majoritatea baietilor peste 17 ani, stau cu fetele mai mult pentru sex, deci...trage concluzia.:d [Funda?]
George0197 întreabă: