anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am asa o situatie mai complicata, m-am indragostit de un barbat cu 23 de ani mai mare decat mine si e casatorit.Ma gindesc la el in fiecare zi si in fiecare minuta..stiu ca nu e corect asa si ca e o diferenta atat de mare.dar nu stiu ce sa fac... pina acuma recent niciodata nu am crezut in asta ca e posibil sa existe dragoste intre 2 persoane cu asa o diferenta mare de virsta.
Ajutati-ma va rog,ce sa fac, cum sa-l uit?!

15 răspunsuri:
| ApaMineralaPlata a răspuns:

Hmm complicat dar daca el este casatorit nu are rost sa te bagi in casnicia lui si sa-l uiti, pentru ca asa va fi mai bine si pentru tine dar si pentru el. Cum sa-l uiti? Da, aici intervine partea grea. Nu te mai gandi la el, sa ai alte preocupatii care nu-ti aduce aminte de el. Du-te la discoteca, la cinema, iesi cu prietenii in oras distreaza-te si ai sa vezi ca intr-un final o sa-l uiti. Nu ai precizat cati ani ai, dar crede-ma dragostea nu face diferenta indiferent cat de mare este diferenta. Asa ca sus cu capul si lasa-l pe baiatul acesta o sa-ti gasesti unul mult mai bun! Bafta. :*

| Sisitta a răspuns (pentru ApaMineralaPlata):

Multumesc! am 18 ani.
imi este atit de greu, in el am gasit ceia ce nu am putut gasi in baietii de virsta mea.

| ApaMineralaPlata a răspuns (pentru Sisitta):

Sunt in aceeasi situatie ca si tine, numai ca eu am stat 2 ani cu el, am incercat sa fiu cu altul dar n-am reusit deoarece el este unic si special happy n-am ce sa fac trebuie sa astept ca timpul sa le rezolve pe toate, te sfatuiesc sa procedezi si tu la fel! :*

| Sisitta a răspuns (pentru ApaMineralaPlata):

Stii de asta si m-am temut mereu sa nu ma indragostesc de un barbat insurat..si imi este mila de sotia lui ..fiindca o inteleg prin toate astea a trecut si mama mea.ca tatal meu mereu avea amante.

| Azµre a răspuns (pentru Sisitta):

Pune mâna și încheie această relație de "comunicare" ai de gând să distrugi o familie? Și ăla de e mai mare ca tine cu atât ce minte bolnavă are de stă de vorbă cu o adolescentă de 18 ani? Nu te-ai întrebat niciodată?

| relian a răspuns:

Naspa.Cum sa il uiti? Pai faci un alt iubit care sa nu fie insurat.Si cam asta e tot. Apoi depinde si de citi ani ai tu sa poti spune de povestea ta dragoste, povesti, vraja marii. Daca tu ai 16 ani ce dragoste draguta pai ce tu stii cei aia.Astea sint dulcegarii chiar daca ai facut sex, ca sigur ai facut ca nu sta ala cu tine asa doar la povesti.Omu probabil na nevastasa nu prea ii da ce doreste si uite asa te gasi pe tine.Restu de diferenta nu vad problema. Oamenii sint oameni la orice virsta.Dar dragostea apare mai tirziu, sau ceva mai serios nu la 12 ani.

| Sisitta a răspuns (pentru relian):

Am 18 ani si nu am avut nimic cu el, pur si simplu m-am indragostit de acest barbat si comunicam.

| relian a răspuns (pentru Sisitta):

Nu ai avut nimic cu el in ce sens? Cum te poti indragosti de cineva fara sa te atingi, fara sa faci sex eu nu prea vad. Daca dragostea ar fi asa sau hai sa zicem ca sint mai multe tipuri de dragoste atunci in cazul in care tu n-ai facut sex nu tea atins nicicum acel barbat il uiti in secunda a doua. Dragostea dupa mine aia adevarata, reala este atunci cind faci de toate.In rest este poveste.siropuri de Sandra Brown

| h3r a răspuns:

N-ai găsit în băieții de vârsta ta ceea ce ai găsit în el...și ce-ai găsit într-un dobitoc, om prost? Bărbat însurat, cu soție, copii, și mi-a șoptit o păsărică cum că el e ăla rău în familie, altfel un om la vârsta lui indiferent de situație și-ar fi văzut de viața lui nu de o „aproape majoră"!
Vezi de treaba ta, asta e o obsesie, o naivitate, o prostie...să nu-ți zic altceva! Sunt băieți grozavi, sufletiști, dar nu-i cauți în locul potrivit, că nu vrei, că ție îți place să trăiești altfel viața!
Să-l uiți? Ce să uiți? Tu ai ales să fie așa, tu ești de vină! Și nu spune prostia asta...că te înțelegi cu el! Ești încă o copilă, chiar dacă ne-ai spus tu nouă că ai 18 ani!
Poți să te superi, o să ajungi să te întrețină, nu ești fată serioasă, știi bine ce cale urmezi, nu mai spune prostia că te-ai îndrăgostit de el...și știu că n-o să renunți la el! Sau la următorul.
Nu ți-e milă de soția lui deloc, nici n-ar trebui că n-o cunoști, ai ales să fie așa că tu ai vrut, mie mi-e milă de tine că ai ales acest drum!

Termină o școală, angajează-te, lasă bărbații...

| igrek a răspuns (pentru h3r):

Respect...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragostea nu are varsta dar daca ai stiut de la inceputul relatiei voastre ca este casatorit si are copii nu stiu ce minte ai avut sa te bagi in asemenea incurcatura, doamne fereasca sa auda nevasta de voi ca bine nu o sa iasa. Faci ce vrei dar gandeste-te ca bine nu o sa fie, te felicit ca ai avut curajul sa postezi intrebarea pe site deoarece multe sunt in postura ta dar arunca primele cu piatra

| SatanLovesYou a răspuns:

Ce naiva esti. Cica dragoste. Hai nu mai spune! Nu te baga tu ca musca in c*cat, ca n-are rost. Are o familie! Ce e asa greu de inteles?

| angel_4561 a răspuns:

De ce alegeti barbatii insuratii si cu copii, daca va dati la el prostul pune botul si isi neglijeaza familia, ganditi-va ca indragosteala asta a voastra accidental poate strica anii de casnicie bunii

| Sisitta a răspuns (pentru angel_4561):

Cum voua asa varianta.de la inceput barbatul iti zice ca nu este insurat sau ca e divortat ..se incepe o relatie, te incepi a indragosti in el ..si dupa ceva timp afli ca caatare el nu e divortat ci traieste impreuna cu familia.ce ati face in asa caz?

| angel_4561 a răspuns:

Corect,ai dreptate asa facem majoritatea, dar ai spus ca te-ai indragostit de el nu ca ai fi avut vreun contact cu el, deci cum este pana la urma?