anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am auzit ca iubirea si sexul sunt acelasi lucru.Un cuplu poate trai fara nevoia de a face sex sau sa fi intretinut vreodata relatii sexuale cu partenerul? Adica sa fie doar iubire pura, nu atractie.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prea putin probabil sa se poata produce asa ceva. Poate doar in cazul unei iubiri platonice, iubire care exclude din start atractia de natura sexuala. happy

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Iubirea e de mai multe feluri. Da, exista iubire pura fara atractie, si cel mai bun exemplu ar fi legatura cu mama ta; imi imaginez ca o iubesti si te iubeste, dar nu faci sex cu ea...nu? Iubirea romantica insa, e strict legata de atractia sexuala. Cand esti indragostit de o fata, e absolut imposibil sa nu fii atras sexual de ea.

| Noonee a răspuns:

Cat te vei dezvirgina, draga mea, vei vedeawinking O zi frumi

| RAY a răspuns:

Sexul este o nevoie umana, iubirea este o nevoie umana sociala, normal ca nu e acelasi lucru difera foarte mult, dorinta sexuala se activeaza fie ca iubesti sa nu dar cand iubesti pe cineva il doresti mai mult sexual, ele se leaga, suntem programti genetic sa facem sex si sa iubim ca sa ne putem creste copii, iubirea are ca rol cresterea copiilor

| PIKABOSS34 a răspuns:

Tipule fara atractie nu exista iubire adica pe tine te ar atrage o persoana care nu e atractiva din punct de vedere nici moral dar nici fizic? Nu normal ca nu dar fara iubire pura nu exista nici atractie asa ca acestea doua se leaga.Dar da o relatie poate fii doar din iubire pura pana la un anumit punct.