Dar tu te-ai baga cu o urata care stie sa vorbeasca? normal ca e fals daca asa ar fi toti urati ar fi cu fete frumoase, prima oara cand te vede o fata in cateva milisecunde informatia ajunge la creier unde e indentificata daca creierului i place de tine elibereaza endrofine daca nu da semnal de ignor simplu.asta se intampla in cateva milisecunde nu ajungi tu sa vb ceva e simplu atractia fizica e inconstienta, faza cu arta seductiei e buna pentru creduli si smecheri care se imbogatesc de pe urma ei, numai visa la fete frumoase ca ele vor un barbat frumos simplu
Da, este adevarat!
Femeile se duc dupa barbatii care le fac sa rada! Fericirea si veselia plutesc le face pe femei dispuse sa cedere mai usor.
Nu sunt toate fetele/femeile niste pipite retardate fara creier sau complet lipsite de neuroni care "aprecieaza" doar "patratelele" sau ghiulurile si lanturile de 1 kil de aur din gatul unor cocalari. Sunt atat fete cat si femei emancipate, educate, cizelate care apreciaza o vorba de duh sau un citat si o fraza dintr-o opera literara spuse de un tip complet anost ca fizic si chip. Probabil ca te vei mira auzind ca Einstein care era doar "cu o secunda" mai frumos decat dracul era adorat de femei atat in saloane cat si in pat.
Pacat ca nu pot mai multi barbati sa gandeasca asa ca tine, lumea ar fi mai fericita.
Conteaza foarte mult ceea ce vorbesti atunci cand vrei sa seduci o femeia. Mai conteaza si cum arati, ca nu asculta radio, pe un post erotic. Altele e suficient doar patul, cu o vrajeala ieftina. Femeia da tonul in general.
Poate vreun jedi cu mind trick. Daca fata nu vrea nu poti nici cu hipnoza.
Daca vrea nu e nevoie sa te strofoci. Nici sa fii frumos nu trebuie. Doar un pic mai frumos ca dracu'.
Gresit,un studiu facut pe toate rasele a demonstrat faptul ca o femeie frumoasa este atractiva oriunde in lume de fapt studiul a mers mai departe cand sa analizat la ce fete zambeau bebelusi din nou fetele frumoase erau pe primul loc, asta e un mit un om frumos e frumos pentru toata lumea un om urat e urat pentru toata lumea
Vezi exact ce spuneam acele femei sunt frumoase pentru toata lumea, dar hai sa nu exageram cu vedetele si cu persoanle care alcatuiesc majoritatea conform selectiei naturale cei mai bine adaptati duc specia mai departe, un barbat frumos sau o femeie frumoasa are de partea ei/lui natura care nu da gres niciodata
Orice barbat hetrosexual ca eu vb de barbati iva intra penisul in erectie cand vede o femeie frumoasa dezbracata si orice femeie indiferent de culoare, rasa va aprecia un barbat frumos, eu n-am discutat despre vedete si seth, da vedetele alea sunt frumoase orice om sincer recunoaste asta
Si eu spun ca categoric NU, e pacat ca minti in halul asta poate chiar va crede si va fi dezamagit, nu poti sti ce fizic are, carcaterul nu atrage o femeie frumoasa, el vb despre o fata frumoasa banuiesc ca nu are un fizic atractiv, ce sens sal minti? nu e mai ok sa fi sincera sau e imposibil sa fi sincera?
Nu vezi ca singura te contrazici
in primul rand afirmi ca i supotrti afirmatia apoi o negi si spui ca nu neaparat, pai ori o afirmi ori nu? cum adica o atrage pe fata aia frumoasa cu vorba? ce fata ar face sex cu un necunoscut urat? nici macar cu unu frumos multe ar spune nu
Cica daca as avea o minte deschisa? am o minte sincera nu deschisa spre ipocrizie asta e problema, eu cand afirm ceva ma documentez sa stiu daca spun ceva corect sau nu,eu am afirmat ca carcaterul nu atrage sexual pe nimeni as fi in stare sa parisez pe chestia asta, inteligenta, carcaterul, statul material nu creaza acele conexiuni care creaza placerea in creier simplu, omul se refera daca cu vorba poti seduce o femeie frumoasa indiferent cum arati as vrea sa vad si eu miracolul asta
https://www.funnypica.com/......Men-10.jpg
acest barbat nu emite atractie indiferent de carcater, inteligenta, banii etc
partea a doua ca femeile se compromit cu barbati care nu sunt asa atractivi e o realitate asta, el vorbea despre aventuri nu relati, femeile prefera pentru o aventura un barbat frumos pentru relatie in functie de fiecare
Stii zicala: "Femeia trebuie sa fie frumoasa dar barbatul doar un pic mai frumos ca dracul"?
E adevarata.
Acum mai depinde si de ce femeie vrei sa bagi in pat.
O coafeza din Dristor apreciaza la un barbat "patratelele" si cheia de la masina tinuta langa telefon cand isi bea cafeaua la mall, in timp ce o avocata urineaza pe cheile si "patratelele" lui, daca nu stie sa sustina o conversatie care sa o tina "in priza".
Hei, barbatii sunt atrasi de ceea ce vad, iar femeile de ce aud. Pentru cineva care arata mediu din punct de vedere atractiv si are vorbele la el nu e foarte greu sa faca o cucerire.
Da. Femeile pot fi atrase de cineva prin felul in care vorbeste, prin vocea lui. Dar ca sa o bagi in pat trebuie sa isi doreasca ea asta.
Mutubal întreabă: