| lucianaeli a întrebat:

Buna TPU...Am auzit o tipa ca bunica ei ii pipaie sanii sa vada daca are niste noduli, umflaturi(nu stiu cum sa-i numesc) ca sa se convinga daca mai este virgina sau nu.Cu toate ca nu cred, vreau sa aflu si parerea voastra. Fara raspunsuri rautacioase.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sanii asa se verifica si asa ar fi indicat sa verifici lunar de posibili noduli.
E un lucru normal ca sanul sa dezvolte nodului, dintre care unii pot fii periculosi doar.
Printr-o investigatie lunara, asa te pregatesti si eventual previi un cancer mamar.
Nu poate vedea daca mai ete virgina pipaindu-i sanii, asta doar un ginecolog poate confirma acest lucru.
Te pup!

6 răspunsuri:
| Eufourikul a răspuns:

Ii pipaie sanii pentru a descoperi un eventual cancer la san(mamar), e o metoda buna de a descoperi un nodul si a merge la control! Cat despre virginitate, nu cred ca isi poate da seama ca numai e virgina daca ii pipaie sanii...Pace!

| Oana92 a răspuns:

Bunica ei e dusa rau. E adevarat ca asa se verifica daca exista noduli, dar nu are legatura cu virginitatea. Oricum batrana e ciudata, nu te pui sa iti pipai nepoata. Nu inteleg cum de fata ii permite. E complet imoral ce face ea!

| pietrean a răspuns:

Virginitatea se verifica altfel:la medicul genicolog (stie el unde sa se uite)! Bunica tipei, poate verifica sanii, sa vada daca are noduli, care pot fi cancerosi.

| grab a răspuns:

Bunica poate a fost medic la viata ei si cunoaste corpul unam, astfel protejandu-si copila!
Atata timp cat si fata e de acord e benefic, otherwise ar trebui raportata!
Toate bune!

| cosmo123 a răspuns:

Ii pipae sanii pentru a vedea daca are noduli. nodulii nu apar daca nu esti virgina, nodulii sunt un fel de "malforatii". pentru a vedea daca mai e virgina, ar trebui sa vada daca himenul nu e rup,(se poate rupe doar prin penetrare), daca inca il mai are, atunci este.

| lucianaeli explică:

Ma gandeam ca sunt "trucuri babesti". Poate asa se proceda pe timpul bunicii fetei?! Multumesc pentru raspunsuri!