| Mirela225200 a întrebat:

Bună TPU. Am avut 3 interacțiuni sexuale care una a fost când eram pe menstruatie în a 5 a zis iar celelalte 2 sapt trecută joi vineri. Duminică începuseră să mă doară sânii așa cum mi se întâmplă înainte să mi vină ciclul menstrual. Azi deja sunt în a 37 zi și mi-e trebuia să mi vină de obicei în a 31 sau 32 zi. durerile de sâni au apărat din nou doar ca mai severe, mă dor de 2 zile încontinuu dar nici o urmă de sângerare. Contactele le am avut protejate (ejacularea nu a avut loc înăuntrul meu )și mereu m-am clătit după in caz ca poate doamne ferește s-a scurs lichid preejaculator din prezervativ deșii m I se pare aproape imposibil, dar doar să fiu sigură. Totuși săptămâna asta am mâncat numai porcării și numai fast food și mă gândeam ca poate și asta are o legătură deșii nu știu ce să zic. Îmi este teamă să nu fie vorba de o sarcină și da acum mă cam stresez

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Madaxo97 a răspuns:

Dacă contactele au fost protejate nu te mai îngrijora de sarcină, probabil ai ciclu neregulat, de asta întârzie, daca te dor sânii e semn ca se apropie sa vina, probabil azi, mâine, poimâine o sa vina si menstruatia, nu te mai stresa atât ca poate întârzia si din cauza asta, si chiar din cauza alimentației in unele cazuri.