| Ioana_9117 a întrebat:

Buna TPU.am avut o cearta serioasa cu prietenul meu de fapt toata saptamana ne-am cam certat si mi-a spus ca s-a saturat sa imi bat joc de el ca nu e prostul meu si chestii care m-au durut.eu nu fac asta, eu il iubesc. ce sa ii spun ca sa il conving de asta? multumesc.

8 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu iti bate capul. Pot sa iti spun ca, de fiecare data cand ma cert cu prietenul meu cu care am o relatie de 2 ani de zile, imi reproseaza ca imi bat joc de el, cu toate ca nu stiu cu ce imi bat joc, si ca ce,el este prostul meu? Da, la inceput ma dureau,dar acum sunt imuna crede-ma. Pur si simplu, lasa-l sa se calmeze, cat crezi tu ca e nevoie.Dar iti spun o chestie,daca stii ca nu ai gresit cu nimic,nu ai de ce sa iti ceri iertare si sa te rogi de el sa va impacati! El asta asteapta de fapt. Te pune la incercare sa vada cum reactionezi tu. Dar daca ai gresit cu ceva, cere-ti scuze si spune-i cateva vorbe frumoase.Sti ca impacarea este de obicei DULCE! La mine nu este mereu asa, dar in mare parte este dulce. Multa bafta si nu lasa niciodata capul jos in fata unui baiat, chiar daca il iubesti, fa-l pe el sa te iubeasca mai mult. Bafta :*

| Komododragosh a răspuns:

Din pacate ai dat cam putine detalii asa ca iti voi darui mai multe variante.
El considera ca-ti bati joc de el pentru faptul ca el crede ca profiti de banii lui, ca te scoate peste tot, prin parc, terase sau cinemauri, dar stii ca nu e asa. Face toate astea din suflet si nu ar trebui sa astepte neaparat sa-i dai "recompensa", pentru ca si tu vei reactiona din pur insinct, ii arati aprecierea cand simti tu ca este nevoie.
Daca nu i-ai aratat destul cat de mult il iubesti, atunci marturiseste-i: alege-ti cuvintele potrivite, da-ti seama ce ar vrea sa auda si fa-l sa inteleaga ca nu ai vrut niciodata sa-i faci vreun rau sau sa-l faci sa se simta prost. Tu il iubesti mult si asta ar trebui sa conteze cel mai mult la el. Ai si tu cateva defecte, are si el, pana la urma toti le avem, este ceva uman. Dar totusi, cuplurile se iubesc, cu defecte cu tot, ca pana la urma te iubeste si pentru calitatile tale si pentru defecte, ca daca lipseste vreuna din ele, crede-ma nici un om nu va fi iubit daca ii lipseste pe de-a intregu defectele.
Mult succes iti doresc cu el, sper sa va impacati si sper sa-si deschida ochii si sa vada ce fata minunata are langa el!

| hackey a răspuns:

Sex. O sa uite de tot + va si intariti relatia

| dina05 a răspuns:

Pff.:]]...cam greu.

Pai in primul rand trebuie sa ii cer scuze. Noi fetele ne mai iesim din fire. RAU. Ii zici ca iti pare rau ca ai reactionat urat dar te-ai simtit prost de anumite lucruri sau ce te-a deranjat pe tine.

Dupaia ii zici ca "defecte" [sa zic asa] are si nu iti plac. De ex face o groaza de glume care tie cateodata nu iti plac si te fac sa te simti prost. Ii zici sa nu mai faca glumitele alea, sa incerce sa faca si el ceva bun pentru relatie.

Discutati serios, fara jigniri. Nu va mai certati si spuneti exact ceea ce va doare.

P.S: acum depinde si din ce cauza va tot certati. Daca e din gelozie incercati sa aveti incredere unul in celalalt si mai multa comunicare placuta.

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Ce frumos a fost, cand ne-am cunoscut.am crezut in tinee de la inceput,mi-ai jurat credinta, dar ai fost perversa, dar eu te-am iubit fata ca pe o printesa.Auzi gagico,stai cuminte, nu te juca, ca lumea e rea cu tine, e contra mea.chiar de alta m-ar dori,cred ca as refuza, poate sa-mi dea dolari si lei, nu te-as lasa!

| senstein a răspuns:

Daca-l tii sub papuc, nici mie nu-mi place sa fac ce-mi zice prietena mea, nu`s prostul ei... am avut una ma tinea numa-n casa, adica ma suna si imi tot zicea sa stau in casa... pana m-am suparat si mi-am bagat pl-n ma-sa.

| Milkyleaves a răspuns:

Buna,Ioana.Eu ma numesc Ionela si as vrea sa te pot ajuta. Vreau ca impreuna sa gasim solutii la aceste probleme care se ivesc.Ma poti gasi la id-ul :fogelline. oasis.Te astept cu tot dragul.Te imbratisez.Doamne ajuta!

| Lalalalalala19 a răspuns:

Pai, in primul rand incearca sa diminuezi certurile, si daca nu merge, lasa-l in pace cateva zile. dupa care vorbeste din nou cu el, asa dulce, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. fa-i o surpriza, un cadou, ceva care sa simbolizeze iubirea ce-o porti pentru el. daca nu il convingi nici asa, desi cred ca o sa reusesti.atunci poate ca.nu sunteti potriviti unul pentru altul. mult succes:*