| MyLoveIsOnlyForYouButDontWorryIHaveAEmoHeart a întrebat:

Am avut o problema cu un baiat, l-am cunoscut, l-am placut, am ajuns sa tin la el etc. Vorbeam zilnic pe mess, si imi zicea ca si el ma place si vorbea tot timpul foarte dragut cu mine. De fiecare data cand ne vedeam(tot timpul in grup) nu prea vorbeam.Eu sunt mai timida si mai rusinoasa cand trebuie sa vorbesc cu o persoana in fata.Si el e la fel. Prietenii mei vorbeau tot timpul cu el, se intelegeau foarte bine, si intrebau de multe ori si de mine iar acesta le-a zis ca ma place si ca vrea sa fie cu mine, doar ca are niste probleme(prieteni, parinti) iar apoi ma v-a intreba daca vreau sa fiu cu el. Eu l-am tot asteptat, si ieri dimineata, am intrat pe mess si pe facebook, si am vazut scris la noutati ca el e intr-o relatie cu X. Am intrat in discutie cu el si ne-am certat rau, el spunand ca eu nu i-am aratat lui si nu i-am demonstrat ca il iubesc, si X a facut-o. Dar el a mai fost cu X de inca 7ori. E si normal ca aia s-a bagat usor si a putut zice 'hai sa ne impacam, imi pare rau, hai sa o luam de la inceput'. Si eu i-am zis tot ieri cand ne-am certat pe mess, ca nici nu o sa mai vorbesc cu el. Ce am uitat sa mentionez, eu sunt la breakdance in arad si antrenorul cu care fac eu face curs si la nadlac, unde e el. Noi mai mergem cu trupa de dans acolo sau ei mai vin la noi la sala in arad uneori =d. Ce sa fac? Sa nu mai vorbesc cu el? Sa fiu indiferenta? Eu vreau sa-l fac sa vada ca m-a pierdut, sa-i para rau ca nu m-a ales pe mine, sa vada ce persoana sunt etc. Va rog ajutati-ma! puppy dog eyes Dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
| ςคωч a răspuns:

Incearca sa-l amagestiwinking la mine functioneazahee hee vorbeste cu el, mai spune-i din cand in cand ca-l placi si chestii de genu' dar nu foarte des ca sa nu creada ca esti disperata dupa el tongue si incearca sa fi mai tupeista... daca esti timida nu rezolvi prea multewinkingmai glumeste si tu cu el, dar si cu alti baieti ca dupa s-ar putea sa isi de-a seama de ceea ce vrei tu sa faci big grin
sper ca te-am ajutat :*

2 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Ce-ar fi sa lasi aburelile astea "sa-l fac sa-i para rau ca m-a pierdut".
Daca as fi stat sa demonstrez fiecarei persoane ca s-a inselat in privinta mea si ca-s de calitate, as fi innebunit complet.
Ce-ar fi sa fi tu insuti si gata. Daca nu poti nici macar sa vorbesti cu el, nu mai vorbi. Termina cu excesul asta de zel ca-ti face riduri.Nu este anormal ca sa fiti amici dupa asa ceva, poti sa tragi doua cuvinte cu el, nu mori, daca nu vrei sa vorbesti, daca nu vrei sa mai ai dea face cu el, nu vorbesti si gata. Fara tevatura "sa-l fac sa sufere" si alte tehnici, trebuie sa-ti continui tu viata, nu sa mai oferi timp cuiva doar ca sa vada cum esti tu cu adevarat.

P.S. L-ai cunoscut, l-ai placut si ati ajuns impreuna, cum vrea el dupa putin timp ca sa-i demonstrezi ca-l iubesti? De la "te plac" la "te iubesc" este mult si iubirea survine dupa ceva timp si dupa ce stai cu omul, nu poti sa spui ca-l iubesti doar ca iti place ca-i frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii para rau? Poti sa te faci fata rea si sa incerci sa il cuceresti, sa fi cu el, fara sa iti pese de aia, aia daca o sa afle ca te'ai sarutat cu el cu siguranta ii va fi ranit orgoliu si va renunta la el.
Si fa'l sa tina mult la tine, arata-i ca il iubesti. Invata sa plangi fals, trebuie sa te gandesti la lucruri triste care te dor tare pana iti inunzi sufletu cu acea tristete si dupa vine de la sine. Si cand lacrimile cad, spune'i ca nu vrei sa il pierzi pentru ca il iubesti mult. A doua zi, ori te vede cu altu de mana sau iti pui relatie cu unu sau si mai simplu la status pe mess.
Dar in prostia asta care am facut'o si eu si a mers, tipu a incercat sa ne impacam timp de un an, exista o problema : tu nu ai voie sa te atasezi de el.

Sau e si varianta mai inteligenta.
Il ignori total, nu mai vorbesti cu el, daca el te baga in seama pe mess vorbesti scurt, cuvinte care nu ajuta la dezvoltarea unei discutii : bine, mda, aha, ok, nimic.