O să ocolesc greşelile pe care le-ai făcut. Ai spus că ai fost cu un băiat timp de 8 luni şi nu a-ţi mai comunicat 1 an. Dacă acum vrea să te împaci cu el de ce nu o faci? ai precizat că nu vrei să-l vezi cu alta, ăsta e un lucru că îţi mai pasă de el. Dacă îi acorzi o şansă în timp vei recupera toate sentimentele care până acum erau dispărute. Ştii, 8 luni e ceva timp, nu este ca şi cum ai zice că ai stat 3 zile. Doar că despre această împăcare...tu trebuie să ştii răspunsul. Tu ştii cât ţi-a greşit, cât te-a minţit, cât ţi-a fost aproape. Meditează puţin până găseşti un răspuns concis. Multă baftă!
Iubita mea! Am impresia k tu nu esti la varsta la care sa aspiri la o relatie si sa ai preocupari atat de mature! Eu iti zic.in primul si in primul raand sa inveti gramatica lb romane[Fii atenta,nu ti``o spun din rautate,insa cineva tot trebuie sa iti spuna asta,draga mea!] intai fa-ti un viitor cat de cat,maturizeaza-te! Poti sa te imprietenesti cu baieti, nimeni nu iti zice nu! Dar ai grija cu ei, incearca sa ii comunici mamei tale sau unei prietene mai invarsta si mai matura ca tine.nu poti lua decizi in legatura cu relatiile si baietii mai ales mai mare sau mai experimentati ca tine. singura! Poate ai impresia k esti matura, poate esti asa cum eram eu odata si am suferit si mi``am facut prb cu fam din cauza unor baieti, idioti sau poate nu, cand inca nu era cazu! Bucura-te de copilarie caci de dragoste vei avea parte cam toata viata ta...Insa copilaria nu o poti simti a 2-a la fel ca prima oara! Ai grija de tine, pupici! :*
Mersi ai fost o draguta ))