O despartire e ca si un doliu, din pacate, mai ales dupa 3 ani.
Trebuie sa intelegi, sa iti asumi ceea ce ai facut, vei suferi o vreme, dar va trece! Ai ceva experienta acum, vei putea alege mai intelept pe urmatorul si si sanse sporite sa fie ok!
Plus, ai facut si o excursie la Londra!
Nu vreau sa il scuz, dar viata acolo nu e usoara, tu daca ai vreo 17-18 ani e mai greu de inteles stressul ala specific, iar el intre timp e clar ca s-a schimbat, a mai cunoscut si alte tipe, in timp ce tu ai stat cuminte, ai invatat si ai visat la el.
E vara, vacanta, fa ceva sport, mergi la strand, iesi cu fetele, asculta muzica, mergi la spectacole si citeste, asculta muzica.
Success!
Nu, mai întâi am fost la el și apoi ne-am despărțit.
Pur si simplu sa-ti cauti o persoana cu care sa fii in contact direct cat mai des si cat mai mult. Doar procedand astfel vei reusi sa nu te mai simti singura si nefericita. Incarca sa-ti faci/impui curajul necesar pentru o asemenea schimbare de comportament. Succes!
Pai nu ai inchis relatia ca sa te simti mai bine? Daca ai facut o eroare inseamna ca nu-ti place sa fii respectata si nu dai prea mult pe tine. In afara de toate relatiile la distanta nu merg.
Tocmai am prescris o reteta aici pentru cei care sufera din dragoste.
http://www.tpu.ro/......rieten-al/
Indiferent. Deși aveam toate grijile gospodărești, dacă îi ceream ajutorul, refuza sa mi-l ofere, găsea alte activități în loc sa stea cu mine, avea mereu ceva de reproșat.
Atunci ai facut o alegere buna ca l-ai parasit, meriti ceva mai bun.
Pai sfatul meu este sa va impacati.Tu ai pus punct relatiei dar singura suferi, luati si va impacati ca daca suferi, te simti goala inseamna ca il iubesti si nu poti sa ii dai drumul.Grabestete ca alta fata poate sa ti-l fure si o sa il pierzi! Sper ca ti-am fost de ajutor.
AlexEjmecheru întreabă: