| anonimvybbgyhb a întrebat:

Am avut o relație cu prietenul meu de 2 ani jumătate și s-a terminat acum o săptămână pentru că ne certam foarte des. A venit la mine într-o seara, am vorbit și amândoi am spus că e mai bine să se termine totul. Și n am mai vorbit de atunci. Am cunoscut un băiat, am ieșit împreună și într o seară a venit la mine să facem clătite. La 10 minute după ce a intrat în casă, m-am trezit cu fostul meu prieten la ușă, care țipa să îi deschid ușa că l am înșelat. Băiatul cu care eram a sărit pe geam, iar fostul meu prieten mi-a răscolit toată casa sa vadă cu cine sunt.
Mi a spus că l am înșelat și ca o să spună la toată lumea ca m-a prins cu cineva în casă.
Menționez că după ce am hotărât sa ne despărțim, parola și relația de pe Facebook, au rămas la fel.
Considerați ca are dreptate?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. E un handicapat. Ce faci tu dupa ce te-ai despartit de el, nu il freaca pe el grija. Nu imi pot imagina cum ai stat cu un idiot ca ala 2 ani jumate.

| munteanuionvictor a răspuns:

Bineînțeles că nu are dreptate.

| adolescenta2002 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa se dea in spectacol si sa faca pe gelosul sa arate el ca,, taie si spanzura'' m-i s-a intamplat si mie dupa un an jumate sa intre peste mine in casa si sa imi zica ca il insel si ca mi-am batut joc de el insa tu impotriveste-te spune-i sa termine cu fazele astea dar daca inca ti la el considera-l ca un gest de iubire (gelozie)

| Hanta1 a răspuns:

Eu cred ca inca tine la tine.Cred ca e in faza aia "vreau sa iau o pauza sa vad cum e, mai bine sau mai rau?"In legatura cu ce a facut el, e cam deplasat, cum sa iti cotrobaie intreaga acasa?