| Vanessaessa a întrebat:

Am avut o relatie cu un baiat timp de aproximativ 9 luni. Cand se certa cu mine statea cu o fata ( mereu cu aceiasi ) evident ea stia de mine eu de ea. Mai nou m-am imprietenit mult de tot cu fata respectiva, si am aflat ca in timp ce statea cu ea, statea si cu mine, ce facea cu mine facea si cu ea etc etc... Tin sa specific ca nici-una dintre noi nu mai avem treaba cu el.
Baiatul se oftica foarte tare pentru ca numai are cale de intors nici cu mine nici cu ea.
M-am atasat foarte mult de aceasta fata, si ea de mine, dar toti ne zic sa incetam cu "prietenia" ce ne leaga acum ca suntem vazute rau si rad toti de noi.
Oare e ceva raua in asta? Sau "lumea" face asa doar de gura la baiatul respectiv?

Fundita! :* Si multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| EllaBella11 a răspuns:

Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doua degete ale aceleiasi maini, nu conteaza ce zic altii. Conteaza ca atata timp cat voi va intlegeti bine nu conteaza ce conmenteaza altii. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
Daca pritena asta, cu care ne-ai zis ca te intelegi foarte bine, te face fericita, tot ce conteaza este sa nu va pese de cei din jur. Adica, sa nu va afecteze comentariile lor.
Cat despre '' iubitul'' care practit te insela cu aceasta prietena buna, adevarul este ca, el nu prea te iubea. Era cu tine ca sa fie.
Sfatul meu este sa nu strici o prietenie, pentru un baiat care nici macar nu te-a iubit.
SUCCES :* funda?

3 răspunsuri:
| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Thoamne straight face nu ii baga in seama ce sa fie rau in asta?

| mona a răspuns:

Lumea e rea si se pricepe la barfit si orice ai face nu poti multumi pe toata lumea asa ca eu nu vad nimic rau in asta

| Vanessaessa explică:

Va multumesc multe de tot. Frumoase sfaturi. O zi buna va pup :*