| ApaMineralaPlata a întrebat:

Buna TPU am avut o relatie de 2 ani si as vrea sa va cer ajutorul sad nu stiu cum sa uit baiatul acesta sad oriunde ma uit prin casa il vad pe el, am incercat sa ies la discoteca cu prietenii dar si acolo numai la el ma gandesc. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi utile care m-ar putea ajuta sa nu ma mai gandesc atat la el ca simt ca innebunesc sad! Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| rody97lory a răspuns:

Of... te inteleg perfect sad uite ce te sfatuiesc. De fiecare data cand iti apare in minte, gandeste-te la altceva. Ca si cum ai evita sa iti mai amintesti de el. Se vede ca inca il iubesti, dar de fiecare data cand iti vine in minte, incearca sa "alungi" acest gand. Cum faci cand nu vrei sa vorbesti despre un anumit lucru cu cineva si schimbi imediat subiectul. Ca sa iti fie tie bine, trebuie sa inveti sa traiesti in prezent. Nu iti mai aminti trecutul si nu te ingrijra pentru viitor :* traieste prezentul. Acum nu mai esti cu el. O perioada iti va fi greu... asa este, insa esti puternica si vei reusi sa treci peste, cu siguranta. Cand asculti muzica, sa nu cumva sa asculti melodii triste, pentru ca vei intra intr-o stare urata si niciodata sa nu te simti singura. Daca nu te mai iubeste persoana pe care tu o iubesti, asta nu inseamna ca nu te iubeste nimeni :* capu' sus happy ai toata viata inainte :*

7 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Eu am fost cu un baiat 3 ani, si l-am uitat la fel de greu ca tine.

Cea mai buna solutie in cazul tau este INDIFERENTA si AUTOSUGESTIA in mod pozitiv. Trebuie sa te gandesti ca esti tanara, frumoasa, si ai tot dreptul sa fi fericita. Ca viata ta nu s-a terminat la el, ca poti si fara el, ca esti o tipa independenta si desteapta care nu are nevoie de un baiat ca sa o faca fericita, pentru ca se poate face si singura.

Gaseste-ti hobbyuri si stai cat mai mult pe afara ( vorba aia, e vara!) si cu prieteni potriviti, care te fac sa razi, n-ai cum sa nu-ti revii. Citeste carti, gateste ( pe mine ma relaxeaza), fa-ti chiar curat in camera daca asta te face sa nu te mai gandesti la el.
Gaseste un serial care iti place, asculta muzica care te motiveaza ( in niciun caz melodii care te fac sa te gandesti la el ) si cu timpul o sa-l uiti, va fi greu, dar cu efect.

Multa bafta!

| grab a răspuns:

Mai, daca vrei doar sa il uiti asa poc din degete sunt pastile psihotrope pentru asta. Nerecomandat!
Acorda 90% timp prietenilor, faceti orice are ca rezultat zambat, simtit bine.
Dedica-ti mult timp placut, calatoreste unde n-ai mai fost, lectureaza ceva motivational, mergi la standup comedy.
Trebuie sa abati subconstientul de la rana asta cu un pansament placut!
Si oricum nu te apuca de alta relatie pana nu te desprinzi de asta cat de cat.

| BLeur a răspuns:

Ai mult de muncă, scuze de descurajare. O relaţie de 2 ani nu se uită de azi pe mâine, trebuie să ai răbdare, să faci lucruri care nu le făceai când erai cu el [ deşi nu cred că există ceva ce să faci să nu-ţi mai amintească de el :-s ]. Nu ştiu ce să zic, sentimentele ăstea vor dispărea, combină-te cu alt băiat. Da' trebuie timp, dacă nu ai răbdare şi nici măcar nu încerci să-l uiţi, nu vei reuşi. Timpul l-e rezolvă pe toate, ai grijă.

| NoNameexd a răspuns:

Pff,te înțeleg perfect, însă la mine durata a fost mică, față de a ta și totuși am ajuns să-l iubesc cu adevărat. Uite ce te sfătuiesc, vorba aia "Nu renunța niciodată la ceva, la care nu trece zi fără să te gândești". Știu că îl iubești este ceva normal la o relație de 2 ani,iar dacă îl iubești și-l vrei înapoi,luptă pentru el și pentru tot! Poți să ieși în fiecare zi,tot o să te gândești la el, ca să-l uiți de tot îți trebuie un miracol, trebuie să găsești o altă persoană care să ajungi să ții măcar la ea, și tot ar fi greu! Așa că lasă tot, vorbește cu el să vă vedeți și spune-i tot ce simți.Capul sus, o să fie bine!

| Elsker a răspuns:

O relatie de 2 ani nu se uita asa usor, mai ales daca au existat si sentimente puternice. Este normal sa-l regasesti pe el in tot ceea ce faci, in tot ceea ce vezi. Incearca sa ai alte activitati: sa citesti, sa iesi cu prietenii, sa faci ceva ce te-ar tine cu mintea ocupata. Cu timpul o sa-l uiti si mai e si vorba aceea "cui pe cui se scoate".

| semyryan a răspuns:

Nai sanse te-ai indragostit si inca cum.

| Ghita_Ioana_Ruxandra_1990 a răspuns:

Nu trebuie sa cauti un inlocuitor, cum fac alte fete. Fa activitati care iti solicita creierul, de exemplu citeste!