Probabil,dar nu poti fii singura. Poate isi cere scuze doar pentru ca voi 2 sa mai pastrati legatura asa ca amici. Daca intr-adevar mai simte ceva pentru tine ar trebui sa te intrebi daca tu mai poti fii cu el, ai putea sa il iubesti ca la inceput stiind ca candva el s-a despartit de tine pentru a fii cu alta? Sa stii ca mereu exista cineva mai bun pentru fiecare.
Este ff important ce simti tu in primul rand de aici pelaca la drum cu rationamentele.in rest totul este relativ
Daca aia era asa cum zici tu o "panarama" sigur inca mai are sentimente pentru tine.
Daca vrei sa te impaci cu el fa-l primadata sa inteleaga ce a facut si ca tu nu esti dispusa sa ii ierti fiecare gafa si de fiecare data cand merge la alta pentru ca asa o sa devina o obisnuinta, pentru el sa mearga la altele, iar pentru tine sa il ierti.
Vorbeste cu el, personal cred ca da, mai simte ceva pentru tine, dar acest lucru il poti afla cu adevarat doar tu.
Eu sincer cred ca inca mai tine la tine si ca ar trebui sa ii mai dai o sansa, fa ce ati spune inima.