Majoritatea barbatilor se repun pe picioare mai rapid in urma unei deceptii in dragoste si desi inseala mai des, sunt mult mai raniti in cazul in care femeia este cea care a calcat stramb.
E foarte posibil sa fie indragostit de acea fata si ca sa-ti faci sperante degeaba. Meteahna cea mai mare a oamenilor e ca nu-si comunica deschis sentimentele si recurg la tot felul de lucruri pentru a stoarce o reactie de la celalalt, de exemplu sa incerce sa te faca geloasa cu o alta. Dupa cele pe care le-ai spus aici insa, e posibil dar putin probabil sa fie vorba de un tertip al lui prin care sa vada cum reactionezi si chiar sa fi trecut peste.
Sincer, a fost cam repede, însă nu prea știm noi exact ce s-a întâmplat între voi...cum comunicați voi, pe ce ton ți-a zis că și-a făcut prietenă...
Da, e posibil să aibă pe altcineva...și nu cred că e vorba de gelozie, nu-l încâlzește cu nimic...
Tu i-ai zis să-și găsească pe altcineva cu gândul la fericirea lui...și el cam a profitat de asta, nu a luptat mai departe.
Sfatul meu este să te îndepărtezi de el, să-l lași liber... pentru că atunci când 2 persoane se iubesc cu adevărat, trec peste toate...și având în vedere că voi ați fost împreună cam juma' de an. mă îndoiesc că vine vorba de prea multă iubire.
Lasă așa lucrurile!
Buna! Parerea mea e ca el pur si simplu a trecut peste acest impuls ..ma refer la faptul ca te-a dat uitarii si ca si-a facut o alta prietena pentru ai fi alaturi..si in niciun caz de a te face geloasa.El nu ar avea nimic de castigat ..Eu asa vad lucrurile. Toate cele bune!
HappynewCenusa întreabă: