Dar poti sa vb cu el, numai lasa capul in jos!
Poi sa-i zici ca de emotie nu ti-ai dat seama si te-ai asezat pe manuta lui! Nu-i nimic jenant! Inca esti prea mica si de asta te simti asa!
Poti sa-i spui ca il placi si de asta te-au luat emotiile atunci si erai in al 9 lea cer!
Fiecare om a facut chestii penibile si inca se mai gandeste la ele...Doar treci peste...
Te-ai asezat din greseala si eu cred ca intelege asta. Ar trebuie sa vb cu el. S.ar putea sa iti fa raspuns prea tarziu dar ma rog...
Eu cred ca a fost o intamplare destul de penibila, dar nu asta a fost intentia ta.Asa ca ar trebui sa vorbesti cu el deschis, sa-i spui ca a fost o greseala si gata :*!
Exagerezi tu un pic, dar e ceva normal. Toti avem momente jenante si toate trec. Fa-ti curaj si vorbeste cu el, fi sigura ca el a si uitat momentul jenant. Bafta
Eu cred ca exagerezi, cred ca si-a dat si el seama ca te-ai asezat din greseala pe mana lui.
Nu cred ca trebuie sa il eviti, ia-ti inima in dinti si fa tu primul pas, oricum stii ca si el te place, deci e mai simplu si iti garantez ca veti fi impreuna si va veti amuza impreuna pe subiectul asta. Bafta.
Mutubal întreabă: