anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut parte de o intamplare foarte ciudata si am nevoie de niste sfaturi.
Acum doua saptamani am fost la ziua unui prieten in club si a fost invitat si baiatul de care-mi place (el are 16 ani, eu 15 si trecem amandoi in clasa a 10-a). El a mai dat seme ca ma place,incerca sa se bage in vorba cu mine,dar este totusi timid. Si eu il plac,dar imi este rusine sa ma apropii de el si de aceea il cam ignor. In club m-am gandit sa ma bag si eu in seama cu el si cand toata lumea dansa,el statea singur la masa,asa ca m-am decis sa ma asez langa el pe canapea. M-am dus si deodata simt ca m-am asezat pe ceva, dar nu am luat in seama crezand ca mi se pare. In secunda 2 el ma intreaba "Scuze,dar te-ai asezat pe mana mea" cu un zambet pe fata. Eu am simtit ca intru in pamant! A fost cel mai jenant moment din viata mea! Acum rad cand ma gandesc, dar atunci a fost groaznic. El nu a zis nimic dupa... De atunci cand ma vad cu el pe strada mi-e rusine sa-l salut si las capul in jos. Mi-a zis pe mess ca m-a vazut azi si n-am stiut ce sa zic. Intamplarea aia a fost oribilaaa laughing Ce sa fac? Mi-e rusine de el! Oare el ce a crezut cand m-am asezat pe mana lui? laughing A fost chiar asa rusinos sau sunt eu exagerata?

8 răspunsuri:
| Rizer a răspuns:

Dar poti sa vb cu el, numai lasa capul in jos!
Poi sa-i zici ca de emotie nu ti-ai dat seama si te-ai asezat pe manuta lui! Nu-i nimic jenant! Inca esti prea mica si de asta te simti asa!
Poti sa-i spui ca il placi si de asta te-au luat emotiile atunci si erai in al 9 lea cer!

| NicolaVlad a răspuns:

Fiecare om a facut chestii penibile si inca se mai gandeste la ele...Doar treci peste...

| tvdfannumberone a răspuns:

Te-ai asezat din greseala si eu cred ca intelege asta. Ar trebuie sa vb cu el. S.ar putea sa iti fa raspuns prea tarziu dar ma rog...

| Deeniisaa a răspuns:

Eu cred ca a fost o intamplare destul de penibila, dar nu asta a fost intentia ta.Asa ca ar trebui sa vorbesti cu el deschis, sa-i spui ca a fost o greseala si gata :*!

| Rafaela1 a răspuns:

Esti tu exagerata! data viitoare salutal si bagate in seama laughing

| AlexDaxyno1987 a răspuns:

Exagerezi tu un pic, dar e ceva normal. Toti avem momente jenante si toate trec. Fa-ti curaj si vorbeste cu el, fi sigura ca el a si uitat momentul jenant. Bafta happy

| deea_6544 a răspuns:

Fi si tu mai tupeista totusi

| Membru333 a răspuns:

Eu cred ca exagerezi, cred ca si-a dat si el seama ca te-ai asezat din greseala pe mana lui.
Nu cred ca trebuie sa il eviti, ia-ti inima in dinti si fa tu primul pas, oricum stii ca si el te place, deci e mai simplu si iti garantez ca veti fi impreuna si va veti amuza impreuna pe subiectul asta. Bafta.