Nu'i nimic. Try again iti zic eu asa se intampla cand iti incepi viata sexuala mai devreme decat trebuie. e ok mai incearca odata o sa fie in regula. si oricum menstruatia intarzie putin dupa primul contact sexual. si mie mi-a intarziat cam 6-7 zile. Nu te speria funda?
Stresul primului act, asociat cu durerea, pot determina intarzierea cu cateva zile a ciclului! Pacat ca nu ai citit mai mult pe aici inainte! Am scris nu odata cum tebuie procedat pentru a nu durea si a fi cat mai bine de prima data! Ideea era de largire treptata a orificului himenal, cu 3 saptamani inainte cel putin! - sau practicat Pettingul, in aceeasi idee! Tine-ne la curent!
Deci nu-ti fa griji ca daca a fost protejat nu ai cum sa fii insarcinata si plus ca himenul nu sa rupt.asa ca ne ai cum sa fii insarcinata.
Hei, multumesc tuturor de raspunsuri! Menstruatia a venit, nu mai sunt asa stresata acum. PsihoSexSmoothJazz, am facut petting inainte, am mai citit pe aici intrebari asemanatoare si tot a durut . am fost si incordata, am avut emotii, dar asta e, trece. Data viitoare o sa ma simt mai bine. Aaa, si kmy de ce nu ai luat pilula de a 2a zi? Era bine daca o luai.
Tu poti sta linistita! eu in urma cu 3 saptamana am facut dragoste cu iubitul meu.si in acest timp s-a rupt prezervativul... el zice ca nu si-a dat drumu. dar eu stiu ca este posibil sa raman insarcinata cu primul lichid... mi-e tare frica. o sa fac si un test sa ma conving. spuneti-mi parerile voastre!
Bananacantareata87 întreabă: