| orhidee57 a întrebat:

Am avut un contact sexual, in timpul caruia s-a rupt prezervativul la intrarea in vagin. Mentionez ca nu a ejaculat in momentul respectiv, ci cu aproximativ 10 minute inainte dar in alt prezervativ, dupa care s-a spalat.Bineinteles, teama la mine a aparut de indata, dar el m-a asigurat ca din moment ce nu a fost inauntru si nici ejacularea nu a fost prezenta, sa ma linistesc, iar in caz contrar ar fi dat fuguta la farmacie. Acum as vrea si din partea voastra raspunsuri sincere care sa ma mai linisteasca.

7 răspunsuri:
| iamSeBy a răspuns:

Daca s-a spalat si nu i-a mai curs si in prezervativul care s-a rupt, nu prea ai de ce sa iti faci grijiwinking

| Ezeru a răspuns:

Exista o probabilitate mare. Chiar daca s-a spalat tot ii curgea. Cel mai bine fa un test de sarcina sau daca contactul a fost facut de curand i-a anticonceptionale asta ca sa fii 100% sigurawinking

| neutrino a răspuns:

El te-a asigurat fals. In partenerul de sex si in cel mic sa nu mai ai incredere niciodata.

| RedDeath a răspuns:

Nu ai de ce sa mori din cauza grijilor. Lasa-le deoparte! Ai scapat de oroare! Dar data viitoare, folositi prezervative marca Durex.
Ce marca erau aceste prezervative? As vrea sa stiu pentru a evita sa mai patesc si eu asemenea neplaceri.

| Alcyon a răspuns:

Erai in perioada fertila? Daca nu erai, cred ca n-are rost sa te agiti.

| BornToBeLoved a răspuns:

El te a asigurat ca sa nu iti fie tie
Frica!happy dar sa
Speram
Ca nu e nimic! Bafta! Dar ce prez folositi?

| Blamely a răspuns:

Exista șanse mari.