| FetitzaDulceee a întrebat:

Am avut un vis super aseara: e despre un vampir ^.^ poate voi, cei care cititi jurnalele vampiurilor sau etc. sper ca va va interesa visul.
Se facea ca sunt in curtea scolii si ca ma plimbam cand de o data un tip de la a8a cred, care era vampir vroia sa muste un copil de clasa 1 de gat... cad l`am vazut m`am speriat si i-am tras un picior in fata laughing apoi copilu ala mic a fugit speriat, iar vampiru ala a cazut mai departe de mine cu vreo 4-5 merti in colo si eu stateam cu spatele la el. si peste 2 secunde il aud cum alearga, iar in cateva momente era la gatul meu cu coltii si nu mai stiu cum am facut de i-am tras inca una si el iar a cazut pe jos si eu am sarit pe ea ca sa pot sa-l bat si l`am invins.
Dupa l`am dus intr-un fel de laborator in care erau mai multe potiuni pentru anumite vraji (da, eu eram vrajitoare). i-am dat sa bea ceva si dintr`o data ii disparusera coltii si tenul lui nu mai era asa palid. puterile lui disparusera. si a inceput sa spuna: Puterile mele! NUUUUU!
si apoi el s`a uitat la cea si a zis: am intarziat. apoi m`a luat de mana si a fugit cu mine pana pe o strada si a zis ca trebuie sa ne tinem de mana ca sa creada parinti lui nu stiu ce, ma rog.
Apoi ne-am intalnit cu parinti lui etc. dupa ceva timp ne-am intors la scoala si ne-am sarutat pentru ca, chiar ne indragostiseram unul de celalalt. apoi ne-am dus intr-o camera cu potiuni si i-am dat puterile la loc, apoi am mers intr-o camera din scoala unde era un fel de pat, vampirul asta m`a pus in pat si am inceput sa ne sarutam si el a zis ca pleaca undeva iar eu am mers intre timp in laboratorul acela si am dat pe gat o potiune care ma facuse un om normal. apoi dupa 5-10 min a venit acest vampir si eu i-am zis ca am renuntat la puterile mele ca el sa poata sa ma muste si sa ma faca vampir ca sa putem trai impreuna pe veci.
El a ramas cu gura cascata si mi-a zis: eu nu te pot musca pentru ca te iubesc! eu am ramas incemenita si am inceput sa plang, iar elm`a strans in bratele lui puternice si mi-a zis: te rog iarta`ma... dar promit ca te voi apara mereu de orice primejdie si iti voi sta alaturi pe veciesi m`a sarutat apoi si-a deschis aripile si "m`a imbratisat cu ele " ca sa zic asa. apoi dupa vreo 2 minute a intat o colega peste noi, ea avea o vaza foartefumoasa in mana, probabil sa vroia sa mi`o arate iar cand ne-a vazut pe noi 2 a zis: ce se intampla aici? si a sparta vaza din greseala.

Atata a fost laughing cum vi se pare? Astept pareri...

7 răspunsuri:
| Katherineeeeee a răspuns:

Tareee De ce nu iti faci un blog cu vise dar in loc de vise sa le faci mai fetaliate si sa faci povesti :X:X:X

| Tonny90 a răspuns:

Ai intrecut seria harry potter cu imaginatia ta debordanta

| eroticaxp a răspuns:

Te'ai uitat prea mult la diaria vampirilor. Revino'ti la realitate. Du'te la scoala. Indragosteste'te de orice baiat de varsta ta. Daca ai intr'adevar un fetis se gasesc dinti de vampir ca surprize la acadele. Aloha!

| GrellSutcliff a răspuns (pentru eroticaxp):

Sa stii ca nici mie nu`mi place diaria vampirilor, dar am crezut ca daca scriu asta la inceput o sa se uita mai multi la intrebarea mea =]]]]]]]]]]

| Teodorov_Anna_1997 a răspuns:

Te uiti prea mult la Buffy, the vampire slayerwinking

| ToxicBoy69 a răspuns:

Super tare visul smug

| 3Lar a răspuns:

Cool Story bro.
Misto. n-am mai vazut vise asa ca in filme.winking
ai putea scrie o carte si gaseste o continuare smug xD
Bft