Nu are cum sa-i vina mintea,asa, cat ai clipi.
Nu te merita! Te manevreaza cum vrea,iar tu ii permiti,ba chiar,vrei sa o mai cauti!
Daca a plecat la altul nu a fost multumita de ceea ce i-ai oferit, nu te-a iubit, sau, poate, nu a constientizat.
Ofera-i timp sa analizeze lucrurile.Las-o sa experimenteze, sa descopere lucruri noi si daca te cauta, inainte de a-i acorda o noua sansa (daca va fi cazul), gandeste-te daca intr-adevar merita. Se joaca cu sufletul tau si profita de bunatatea ta!
Daca o cauti acum, tot tu vei avea de suferit si nu cred ca-ti convine.Lasa timpul sa treaca. Accepta ce s-a intamplat si mergi mai departe cu capul sus! O persoana care te iubeste, nu te lasa pentru altul, asta-i clar.
Nu are sens sa te injosesti cantand-o dupa ce ti-a zis clar sa nu o mai faci, ideal ca sa iesi din starea asta este sa incerci sa cunosti alte fete, cui pe cui se scoate, da stai singur nu rezolvi nimic, i-ati gandul de la ea si iesi cu alte persoane
Nu te-a iubit destul -Nu te merita si trebuie sa te Gandesti ca mai sunt si alte fete care pot sa te faca fericit-Poti sa iei o pauza momentan sa faci o mica aranjare in viata ta (gen sa te cunosti mai bine)-Data viitoare cauta si indragostes-te de o persoana care merita-probabil esti un tip care pune multe sentimente intr-o relatie dar in ziua de azi nu se merita decat dupa o perioada destul de mare de timp.
1. Treci mai usor cand nu iti mai pasa. Razi, iesi cu prietenii tai. Fa o alta activitate mai interesanta care sa te intereseze mai mult decat ea.
2. Daca tu o vei cauta iti va prinde slabiciunea si cu siguranta ar sti cum sa te manevreze data viitoare. (Daca va impacati). Las-o pe ea sa vina la tine, si chiar daca ar veni, nu mai accepta sa fiti din nou impreuna! Spune-i ca ea a decis, ea a pierdut. Va regreta enorm.
Pai, eu nu mai am de gand sa mai fiu impreuna cu ea E doar "dorul" de moment + ca am zis ca e mai bine sa astept sa ma vindec si pe urma voi incerca o alta relatie...
Pai asta este foarte bine. Dar nu te mai gandi la ea, daca nu te merita. Ti-e dor de amintiri, nu de ea. Atunci de ce nu iti poti crea alte amintiri cu o alta persoana, dupa ce te vei vindeca? Te poti vindeca foarte repede. Ai nevoie de o fata la fel de frumoasa ca ea, poate chiar mai frumoasa. E simplu. Bafta!
Frumoase sunt destule Mai degraba m-ar tenta ceva cu "mintea la cap"
Pffff, foarte rar. Doar daca vei cauta serios...
21
Trebuie sa treci peste sau cel putin sa incerci...La vrista asta nu merita sa te umilesti in fata ei... Daca nu te vrea asta e.Dra fii sigur ca daca te va vedea cu alta va fi in adincul sufletului ei GELOASA
Sincer, eu imi doresc doar sa dorm linistit, fara nici un gand In secunda in care voi reusi sa fac asta, cu siguranta voi trece peste tot ce e legat de ea...