Răspunsurile sunt următoarele :
1 ) Da.
2 ) Uneori, şi ( în general ) pe bază psihică, din cauza emoţiei.
3 ) Himenul se RUPE, nu doar se "lărgeşte"; doar în cazuri rare, când este foarte elastic, se va "lărgi".
4 ) Da, este posibil.
Te referi la "lărgirea" vaginului, NU a himenului!
În timp vaginul se "lărgeşte" ( în ani de zile ) şi pe măsură ce îmbătrâneşti, în special după ce naşti - şi NU neapărat din cauza unui penis gros.
Oricum, lărgirea respectivă NU va fi de aşa natură ca să nu mai simţi excitaţia şi să nu mai ai orgasm.
Bună.
1. Este normal să ai durere după deflorare.
2. Te simți obosită.
3. Himenul se rupe, nu se lărgește. Prin rupere se deflorează.
4. Dacă faci sex mult, obosești și implicit dispare și plăcerea.
Cu plăcere!
Pa, pa.
1 da e normal din cauza ca zona nu e obisnuita cu atingeri atat de dese 2 este normal pentru ca ai pierdut ceva ce nu poti recupera dar nu e nimic 3 nu e posibil sa nu te mai poti excita e posibil ca sexul sa fie acelasi de fiecare data si cel mai bine ar fi daca ai incerca chestii noi
Buna! 1). Bineinteles ca te va durea daca inca esti virgina, pentru ca penisul prin frecare, clitorisul se va irita si bineinteles ca te va durea; 2). Da, dupa dezvirginare iti va curge mult mai mult sange din vagin si iti va fi mai rau; 3). Chiar daca barbatul are penisul mai gros, cand o faceti, himenul se va largi atunci pe loc dar dupa aceea ti se va face la loc; 4)> Posibil, aici nu stiu sa iti raspund... Dar eu cred ca da, mai alesc daca e si acelasi barbat. Sper ca ti-am fost de ajutor, Funda?
CarlosBogdan17 întreabă: