Vorbeste dechis cu el, e singura solutie, intreaba-l exact ce s-a schimbat intre voi si ce simte pentru tine. poate chiar este ocupat.cu munca,scoala,tu trebuie sa stii asta, intelege-l si pe el, si daca zici ca ai mult timp cu el, spune-i direct ca vrei sa faci dragoste cu el, ce-i asa greu! mai exact ce inseamna pentru tine ca ai mult timp cu el? 1 an? 2? 3? atunci de ce nu va mutati impreuna?
Lumy. am 19 ani. el. 22.suntem impreuna de 6 ani. dar totusi am 19 ani. si trebuie sa imi termin facultatea si el la fel. intelegi? deci nu putem sa ne mutam impreuna. si nu se pune problema de scoala sau munca. findca stii ca la facultate nu trebuie sa te duci in fiecare zi( chestia asta pica) poate este invatatul. dar nu cred. ca nu invata in fiecare zi ....deci nici 1 an nici 2 nici 3... sunt 6 deci ce zici?
Vorbeste cu el.Intreaba-l daca este vreo problema. Vorbiti deschis.Tu spune-i ce te deranjaza si incearca sa-l faci si pe el sa spuna la randul lui.
Poate el vrea si cateodata al respingi, dar in orice relatie intervine monotonia, dar nu te speria. daca va iubiti intr-adevar poti trece peste acest obstacol foarte usor, daca nu testeazal
Cum adica sa-l testez?
linarkfts întreabă: