| loOveeep a întrebat:

Buna TPUsad am ceva ce ma framanta sad... sper sa fie doar o prostie, am ff mult timp cu prietenul meu si nushtiu in ultimele luni... nu sta mult atunci cand iesim adica sta 2-3max-4 ore cu mine si ma simt ciudat. imi spune ca e obosit ca. are treaba straight face(mai nou). facem dragoste ff. rar. de 2-3 ori pe luna straight face Nu stiu ce sa cred, poate ma ajutati voi cu sfaturi ceva.ma gandeam nu stiu sa. ii zic ceva sa vrea nu stiu. sa simta ca vreau sa fac dragoste cu el sad, ce sa cred? ce sfaturi imi dati voi? sad helllp meee plssad cand il intreb de ce nu sta mai mult si el? imi zice sa-l las in pace ca e obositt si se enerveaza sad. ( funda la cel mai bun raspuns)! Thanks

5 răspunsuri:
| lumy4u a răspuns:

Vorbeste dechis cu el, e singura solutie, intreaba-l exact ce s-a schimbat intre voi si ce simte pentru tine. poate chiar este ocupat.cu munca,scoala,tu trebuie sa stii asta, intelege-l si pe el, si daca zici ca ai mult timp cu el, spune-i direct ca vrei sa faci dragoste cu el, ce-i asa greu! mai exact ce inseamna pentru tine ca ai mult timp cu el? 1 an? 2? 3? atunci de ce nu va mutati impreuna?

| loOveeep explică (pentru lumy4u):

Lumy. am 19 ani. el. 22.suntem impreuna de 6 aniwinking. dar totusi am 19 ani. si trebuie sa imi termin facultatea si el la fel. intelegi? deci nu putem sa ne mutam impreuna. happy si nu se pune problema de scoala sau munca. findca stii ca la facultate nu trebuie sa te duci in fiecare zi( chestia asta pica) poate este invatatul. dar nu cred. ca nu invata in fiecare zi straight face....deci nici 1 an nici 2 nici 3... sunt 6 happy deci ce zici?

| RazvyFTW1249 a răspuns:

Vorbeste cu el.Intreaba-l daca este vreo problema. Vorbiti deschis.Tu spune-i ce te deranjaza si incearca sa-l faci si pe el sa spuna la randul lui.

| Antonin_Duma_1980 a răspuns:

Poate el vrea si cateodata al respingi, dar in orice relatie intervine monotonia, dar nu te speria. daca va iubiti intr-adevar poti trece peste acest obstacol foarte usor, daca nu testeazal