Frate, scrieti pe frunte : femeile gandesc pe baza emotilor nu logic.Ele au scris pe creier sa aleaga mereu liderul, masculul alpha chiar daca e un nesimtit vagabond insensibil. Asta iti va raspunde la toate intrebarile.
Logic,eu sunt impacat, dar cum am mai scris am vazut o intrebare care m-a enervat aici si din cauza asta am pus-o, dar eu prefer sa ma descurc singur.
Din acelasi motiv pentru care baietii se uita la fete inalte cu forme inalte etc si se plang ca ele vor doar banii...
Pentru ca prima oara le intereseaza frumusetea tati. Prima oara fetele iau in calcul faptul ca sa nu se faca de rusine daca umbla cu el pe strada, ea fiind o barbie si el un urat. Abia dupa aceea se uita la caracter!
Răspunsul meu este simplu, de proaste... Până nu se lovesc de pragul de sus nu se lasă și atunci când o fac se gâsește "prostul", adică băiatul bun să o ridice, iar apoi aceasta o i-a de la cap și tot așa până într-o bună zi când se va lovi, va cădea și va trebui să se ridice singură, iar atunci va fi inabordabilă de toți bărbații...
De așa se întâmplă când nu ai capul pe umeri.
Ps: Legat de cei sensibili, care arată unei fete că o place, acela este prea pămpălău în mintea fetei, de aceea nu-l alege, dar preferă să aleagă un pămpălău adevărat care are bani și în spatele lui pe alții, unul care nu e în stare să-și rezolve singur problemele.
Adevarat,eu sunt satu-l sa mai ajut o fata si de ce sa fiu alungat, nu frate nu mai merge asa, eu punct cu tot si m-am impacat si nu mai vreau sa aud.Fac de obicei ma descurc singur.
Degeaba e un tip sensibil,romantic,se poarta frumos cu mine, daca nu ma atrage din celelalte puncte de vedere. Daca un baiat arata bine, are bani, mai are si ceva in cap, deja tinde spre perfectiune in ochii unei fete
Cineva sincer, si ai dreptate, mie nu imi mai pasa, can o sa am treaca cu ele atunci ma duc, pana atunci ma distrez la maxim.
Sunt in totalitate de acord cu tine! Cica e vina noastra ce ne dorim "mai mult"...
Un barbat puternic atrage, nu un pampalau mucos sensibil si cum vrei tu sa-i mai spui. cineva cu capul pe umeri atrage, nu un romantios stupid.
Stiuu,eu am renuntat la vechiul eu,pentru ca nu ma ajuta cu nimic, nu am nevoie de cineva ca sa ma simt bine, daca ele n-au nevoie de mine nici eu n-am nevoie de ele, o sa am nevoie de ele doar la un singur lucru, atunci ma apuc de treaba.
Pentru ca la 15 ani nu te ghidezi dupa simturile emotionale ci dupa impulsurile fizice.
Odata cu inaintarea in varsta incep sa fie alte lucruri esentiale si problema se pune fix invers.
De asemenea trebuie luat in calcul si faptul ca ce iti atrage atentia la inceput este fizicul. Pentru ca noi suntem programati genetic sa perpetuam linia genetica si in subconstient tindem sa alegem partenerii care noua ni se par cei mai apropiati de perfectiune din punct de vedere anatomic. Adica cu o gena buna. Sunt prea multe de explicat pe tema asta iar raspunsul e mult mai complex decat se crede.
Buna iti dau un raspuns clar zic eu:baietii aceea cu muschi care se duc la sala au bani de la parinti se imbraca bine sunt niste golani si de aceea isi bat joc de fete,in mintea lor zic asa:daca am avut-o pe aia pot sa mai am una doua si tot asa si fetele raman cu ochii in soare si plang,iar fetele-pitzi cum se numesc alearga dupa baietii cu bani si muschi cum le spui tu,nu vor un baiat simplu cica ce sa fac eu cu amaratu ala,dar nu-si da seama ca ala poate vrea sa o iubeasca cu adevarat,eu una recunosc ca imi plac baietii fara muschi si cu o situatie financiara ok, nu cred ca poti cumpara fericirea cu bani, si la tv daca te uiti toti cei care au bani sunt nefericiti, divorteaza se bat pe avere si tot asa, mai bine sa fii un om simplu si sa ai o viata linistita langa persoana iubita!
Ooook. In primul rând, nu mai scrie când eşti stresat/nervos/agitat, că faci multe greşeli.
In al doilea rând, voi băieţii ar trebui să vă băgaţi bine in cap chestia asta: Doar pentru că din nefericire ai intâlnit vreo 2 fete care se dau in vânt după băieţi umflaţi cu pompa, nu inseamnă că toate sunt la fel! Mie personal, mi se par oribili băieţii cu prea mulţi muşchi. Iar banii nu au o super-mega-ultra importanţă pentru majoritatea fetelor atunci când se uită după un băiat.
Aşa că ai face bine să iţi deschizi ochii. Poate o să vezi altfel lucrurile.
Nici eu nu inteleg ceti trebuie atatia banii bine imi fine iti trebuie da mno... trebuie sanatate si iubire
Nu toate suntem la fel.Asa ca ar trebui sa rasp la intrebarile aste fetele care vor asa ceva de la baieti, in afara de iubire.Au curaj sa rasp acest gen de fete?
Da,dar eu n-am intanit pe nimeni pana acum si nu stiu cum e ca cuiva sa ii pese de tine.
Un respect pentru Azure, fetele alea nu o sa aiba nici pic de curaj sa spuna ceva, daca spun o sa minta.
Sau iarăși or să mă facă indiferent și prost cum s-a mai întâmplat, dar ele să nu recunoască nimic. Atunci de ce se simt atât de ofensate?
Nu trebuie, de ce sa simt daca ele sunt devina.
Femeia trebuie să aibă ultimul cuvânt nu?!
Sa stii ce e minunat sentimenu sa stii ca cineva te iubeste si tine la tine nu pentru cea ai(starea materiala)ce pentru ccea ce esti.Succes!
Voi cititi intrebarea de la inceput pana la final, nu este cazul meu, doar am vrut sa aflu parerea altora, dar vad ca voi credeti ca e neaparat cazul meu.
In primul rand: nu toate fetele se uita la genul acela de baieti! Sunt fete carora le plac baietii sensibili, romantici si care sa nu arate WOW :O cu muschi si alte chestii . Dar sa stii ca sunt si fete care cauta asta. Majoritatea baietilor care arata bine profita de lucrul asta, iar fetele "naive" se lasa uimite de aspectul fizic si la final? Ea plange, el e deja la alta.Toti baietii care sufera dupa fete, vor avea sansa de a cunoaste o fata care sa valoreze cat toate dupa care a suferit! Nu stiu daca ti-am raspuns eu la tot ce au vrut tu sa afli dar. sper sa fi inteles esentialul! Numai bine!
Multumesc! Nam zis ca toate sunt la fel, dar sa fim sinecri, pe bune mai mult de 80% fac asa si eu n-am intalnit una pana acum, viata merge mai departe
Ai toata viata inainte Mihai, daca nu ai gasit pana acum o fata inseamna ca nu este una care sa te merite acum.Ti-am spus, va veni momentul in care vei gasi una care sa valoreze cat toate fetele! Bafta multa!
Asculta aici nu tote fetele fac asta!
Fetele au diferite momente grele in care nu se pot abtine!
fetele sunt mai sufletiste si e normal sa planga!
Mutubal întreabă: