| MihaiDan97 a întrebat:

Buna,TPU! Am citi aseara o intrebare, care m-a enervat putin si mi-a creat mie una in minte.Eu mi-a gasit destul de repede raspunsul la ea, singur.dar vreau sa aud parerea tuturor acum, in special a fetelor.Intrebarea suna asa:
De ce toate fetele se uita dupa baietii cu muschii si plini de bani? De ce fetelor dupa ce voi ati aceptat sa fiti cu un baiat,dupa ce va despartiti suferiti in halul si spuneti ca din fragoste se intampla asa? De ce spuneti mereu ca vrei baietii sensibili si sufletisti si romantici cand niciodata nu va alegi unul? Va intreb de ce plangeti din cauza unui baiat si ii ziceti ca n-are pic de inima si mereu de ce ii alegeti pe cei care va ranesc chiar nu puteti sa vedeti si pe altii doar pe cei cu muschii? De ce mereu ii alungati pe cei care nu arata ca cei pe care ii visati voi? De ce mereu ziceti unde au disparut baietii aceia,cand stiti ca viata asta este rea si trebuie sa te obisnuiesti cu ea?
Gata sunt foarte multi,,De ce" dar va invit sa raspundeti la asta, eu nu stiu cum e sa ai pe cineva dar sunt satu-l sa vad fiecare o fata ca sufera si eu sa incerc sa ajut si ele sa ma alunge si eu sunt m-am saturat sa fiu ignorat.
Puteti sa raspundeti, fara raspunsuri nesimtitte okay.

33 răspunsuri:
| alinaiiiioana a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care baietii se uita la fete inalte cu forme inalte etc si se plang ca ele vor doar banii...

| EuAmy a răspuns:

Asculta aici nu tote fetele fac asta!
Fetele au diferite momente grele in care nu se pot abtine!
fetele sunt mai sufletiste si e normal sa planga!

Răspuns utilizator avertizat