Pai daca o sa-ti spue tot tmpul cite 10 de ori pe zi ca te iubeste la ce veti ajunge?! acest cuvin spus fara nici un sens nu inseamna nimic atunci cind o faci sa simte ca o iubesti cu adevarat e altceva crede-ma am si eu prieten de jum de an si aproape nici nu ne spunem acest cuvint *te iubesc* dar eu stiu ca ma iubeste si el la fel stie pentru ca chiar ne iubim reciproc si ma face sa simt asta!
La fel si Ea te iubeste la sigur asa ca la inceput doar ca vrea sa nu ajungeti peste vreo 2 luni sa fii plictisita de ea, mai incercati ceva nou. Mai surprindeo si tu mai fai cite o surpriza fetelor le place sa fie surprinse, mai dai cite o floare, plimate cu ea prin oras sau intr-un loc mai romantic. Iar daca vrei sa petreci cit mai mult timp cu ea fara sa o deranjezi atunci treci si tu la ceva mai serios, demonstreaza-i ca o iubesti fa-o sa simte!
Succes
Da o surprind aproape in fiecare zi cu o poezie scrisa de mine, cu o floare, cu o declaratie de dragoste, si ii place, stiu ca ma iubeste si exact asa e cum spui tu, nu prea imi spune in fata ca ma iubeste dar simt, dar la telefon imi spune Si cum sa fac sa ies cu ea mai tot timpul dar fara sa o deranjez sau sa o sufoc/plictisesc(ca nu stiu cum sa fac sa vad daca o deranjez sau o plictisesc)
Lasa-i putin timp, nu cred ca e nimic serios...se va obisnui din nou cu colegii si va vrea din nou sa te vada
alint-o si spune-i lucruri frumoase, cheamo seara in oras, ofera-i o floare sau ceva frumos
bafta, sper ca te-am ajutat
Da-i timp sa respire.nu osufoca, inteleg ca tii la ea dar acum nu inseamna ca trebuie sa stea numai cu tine sa vorbeasca numai cu tine etc si cu atat mai mult nu ii pune intrebari d-astea stupide, cat despre vorbit o sa vezi ca atunci cand o sa ajungeti pe la 6 luni o sa ti se ia sa vorbesti cu orele la telefon
Cu ce te incalzeste daca iti spune te iubesc de 20 de ori pe zi?
atata timp cat tine la tine nu ar trebui sa te stresezi
daca nu te mai baga deloc in seama, atunci era o problema.
eu am avut un iubit k si tine, care imi reprosa tot timpul k dc nu ii spun k il iubesc de 20 de ori pe zi, si am ajuns sa ma plictisesc de el.
tu ar trebui sa o surprinzi tot timpul, si in loc sa-i spui te iubesc, sai demonstrezi asta!