Draga mea, dupa cum spui tu, eu cred ca e mai bine sa/ti vezi de drumul tau, daca te iubea asa cum declara nu exista si o a doua si suspine dupa ea. Este foarte probabil sa fii folosita ca manta de vreme rea si crede/ma nu se merita, ce este al tau e pus deoparte. Poti pastra legatura ca buni prieteni dar eu cred ca nu te iubeste, doar declara iar de la vorbe la fapte e multa cale... Si apoi este distanta care omoara multe legaturi, viata merge mai departe nu te crampona, daca este sa fie al tau va fi daca nu, nu...
Waw nu pot sa cred cat de lucid vorbesti sincer si cat de simplu. Da e de bine.
Pai daca simtiti ceva unul pentru altul asta e bine nu stiu cat va dura dar e bine pai puteti ramana prieteni buni ( e cea mai buna varianta ) si apoi daca soarta va decinde sa fiti impreuna atunci bine a fi. Daca nu, macar ramaneti amici. Frumos nu?
Buna. eu zic sa ramaneti doar prieteni atata timp cat nu o uita pe fosta, vezi-ti de treba ta si daca te va cauta inseamna ca nu ii esti indiferenta.
Ochii care nu se vad se uita,,, incearca sa tii legatura cu el in continuare pana gasiti o solutie in viitor
Daca cei numai 243 de Km ti se par multi, atunci inseamna ca nu esti inca capabila de o mare iubire. Cei ce iubesc cu adevarat, trec peste munti si vai, nu se impotmolesc la primul musuroi.
Stii cum se spune. Daca apare a doua persoana in viata ta iubeste'o pe aceea pentru ca daca o iubeai pe prima a doua nu mai aparea. Sanse ar fi sa fiti impreuna daca aveti rabdarea de fier. Orice e posibil, distanta nu e un obstacol, va uneste mai mult, e nevoie doar de multa incredere.
Pai prima nu ai ce ii face. daca o sa stai cu el nu o sa stai mai mult de o saptamana. distanta despart multe cupluri, deci las-o balta. si a 2a intrebare daca vrei sa stii un baiat poate place 100 de fete dar numai pe una o iubeste... poti sa fi ori tu ori aia
00Andreea008 întreabă: