| flor31 a întrebat:

TPU, Am cunoscut la club un baiat dragut, m-a invitat la dans, iar apoi mi-a cerut numarul de telefon, si nu am vrut sa il dau, atata m-a rugat si pana la urma i-am dat id-ul, a doua zi, mi-a dat add dar nu intra in vorba cu mine, imi pare rau ca nu ia-m dat numarul ca el ii asa de frumusel, credeti ca va intra in vorba cu mine? eu ma simt prost sa intru in vorba cu el, normal ar fi ca el sa ma caute.

5 răspunsuri:
| Allex7 a răspuns:

Normal ar trebui el sa fie interesat de tine si sa te caute dar poate e timid unii baieti sunt timizi si ascund in ei toate sentimentele.Intra pe mess si da-i numarul poate asa o sa-i para bine, el ti-a cerut numarul prea repede nici macar nu va cunoasteti trebuia sa astepte momentul potrivit. Mult Succes!

| doc69 a răspuns:

Cel maibine e sa faci ce simti si sa nu ai astepari prea mari.intra in off si spun-ei ca tu esti cea care ia-i dat id-ul daca a uitat deja.asta insa va insemna si ca esti ff interesata oricum e clar ca daca nu a reactionat nu esti singura.ramane sa faci ce simti

| OOOLEOOO a răspuns:

Poi el probabil a crezut ca nu-l placi daca nu i-ai dat nr tau...intra peste el pe mess chiar daca te simti prost, (eu ca baiat imi place ff mult cand o fata ma intreaba de sanatate ma face sama simt apreciat si asa ii la orce baiat) dai 2 vorbe si amintitiva de ziua aia la dans happy el sigur o sa se gandeasca la faptul ca nu i-ai dat nr tongue si o sa-ti aduca aminte (denu intreaba-l ca dc nu te`o mai sunat la vrajeala)si daca tot ati intrat in vorba dai nr si mai incolo va descurcati big grin BAFTA FUNDA?

| giulia890 a răspuns:

Fa o chestie...saluta-l pe mess.gen.''buna seara'' vezi daca merge. Daca e sa mearga zii ca era un mass, nu era numai pentru el.(ca sa te scoti)winking

| Eatmygun a răspuns:

Mentalitatea asta nu e decat in Romania cu "ma simt prost sa il caut". Daca e un baiat "dragut" de ce naiba nu i-ai dat numarul'. Daca iti place de el, intra in vorba cu el si vezi ce iese. Nu fi timida ca daca incerci un pic e deja al tau happy.