Nu mai pune frate suflet pentru ele. Ca unele fete sunt nesigure și le place ne calce pe degete. Nu merita sa suferim după ele.
Pai si ce vrei acum? Sa-ti dau eu tie sau tu ei o palma peste ochi?
Treci peste, lmfao, ca poti.
Nu a fost ce si.a inchipuit, ai fost o incercare, dupa trei ani cu altul. Se mai intampla, unele nu trec atat de usor peste o relatie lunga, iar trei ani la 20 de ani, este o relatie lunga.
Nu mai pierde timpul, nu o sa fie cu tine.
Mda, la asta m-am gândit și eu și voiam o confirmare. Dar crezi că există vreo șansă ca la un moment dat să revină cumva, cu un simplu mesaj, totuși ne știm și am vorbit câteva luni. Sau pur și simplu este o negare totală a tuturor acțiunilor ei cu privire la mine și va evita orice interacțiune cu mine în mod permanent?
Cred ca nu vor mai exista mesaje, si este mai bine pentru tine sa fie asa. Daca o sa simta nevoia sa iti dea o explicatie, asta nu va repara nimic.
Nu știu dacă mă crezi dar efectiv altceva nu mai pot avea în cap acum. Mă tot gândesc unde am greșit. Mă atașez mult prea mult de o persoană îmi fac planuri și trăiesc în viitor pentru că nu sunt în stare să mă bucur de prezent și când viitorul nu mai are aceleași perspective ca înainte intervine depresia. Efectiv îmi doresc măcar să mai vorbesc cu ea. IDK why i m so weak...
Nu esti tu cel slab, ci ea. A facut o incercare cand nu era pregatita de o noua relatie, fara sa se gandeasca la consecinte.
Daca a trecut o saptamana de cand nu mai vorbiti, peste inca o saptamana va incepe sa iti treaca incetul cu incetul. Concentreaza.te pe altceva.
Încerc să mă concretez pe altceva, ideea e că sunt și ambițios și mă simt și frustrat acum și de asta zic că sunt slab, pentru că am rămas cu o mică frustrare. Mă tot întreb unde am greșit, unde am exagerat, poate dacă nu, poate dacă... aia e. Mersi!
" sfaturi incurajatoare de la fete" ai mă, nici nu e de mirare că aia s-a răcit fata de tine.
Păi da stai ai făcut sau nu sex cu ea, sau nu?
Probabil tipa se uită la tine cu mirare și zice in mintea ei "uita-l mă pe tipul asta, nici măcar nu mă cunoaște, dar are sentimente pentru mine" penibil, nicidecum nu esti ceea ce vrea ea. Deoarece te-ai îndrăgostit de propria ta imaginație, fara sa o cunoști într-adevăr.
Pur și simplu tipa, nu vrea ceva serios, mai ales după o despărțire nu ai ce sa aștepți de la una, decât sex, sa vi-o trageți așa bine de tot, nu are ea chef de sentimentalisme. Tipele când i-asa dintr-o relație, sunt cele mai ușoare, poți să profiți de chestia asta și să nu vrei ceva serios de la ea, cel puțin pe moment, că nu are rost.
Pai fetele astea sunt foarte instabile.
Azi iti spune ca esti barbatul vietii ei si nu mai vrea sa cunoasca pe altcineva.
Iar maine deja nu te mai vrea.
E frustrant sa simti ca cineva nu mai are nevoie de tine.
Mai ales dupa ce parea ca esti totul.
Dar, fruntea sus!
Noi tinem la tine iar fata aia poate nu te merita.
Te-a derutat cu promisiuni dar ea poate iubeste pe altcineva.(intotdeauna a fost asa dar tu n-ai stiut)
Foarte frumos răspuns. Da, nu știu, adevărul este că e faină ideea cu site-ul ăsta și că totuși oamenii te ajută cu mesaje de genul, te descarci și încerci să mai respiri normal în felul ăsta. Mersi!
Eu zic ca... fata inca nu e trecuta peste acea despărțire... e asa complicat man, probabil simte ca ceva nu a facut okay. Si acum poate o regreta, încearcă sa o ajuți nu o critica, sa i fii un sprijin intelge o si fa o sa inteleaga ca nu o s o critici pe ce spune. Sppr si sper fie bine
Buna îți va fi o perioadă puțin greu din cauza obișnuinței de a comunica cu mai tot timpul și faptul că acest lucru a încetat dintr-o dată e puțin aiurea mai ales că îți plăcea de ea și existau deja sentimente din partea ambilor presupun ...motivul cred că ea deja ți la spus în mare parte părerea mea este să treci peste și să încerci să îți faci prietenii să te relaționezi mai mult!
Nu stiu, cum s-a intamplat sa te ignore total, dupa intalnire...
E posibil sa vorbeasca cu fostul ei de care ziceai ca s-a despartit 4-5 luni dupa o relatie de 3 ani.
Dar totusi, daca ea nu te mai doreste si te-a ignorat total, eu zic sa treci peste asta, pentru ca nu este o persoana potrivita pentru tine. Cu timpul vei gasi o fata care sa te iubeasca indiferent de situatie.
Lasa, frateloo, si eu nu am prietenii, sunt singur, important e familia.
O seara buna.
Ideea e că eram chiar foarte apropiați, vorbeam zilnic de dimineață până seara și chiar și la întâlnire a fost foarte pozitivă cu toate reacțiile, după cum am povestit. Brusc, din senin, ignore total, respingere totală și asta este cam aiurea.
E clar ca ti-ai pierdut timpul cu fata.
Macar ti-a explicat motivul in care te ignora brusc complet?
Nu vad motivul ca ramane singura. Doar sa ramana singura e doar un motiv? Nu cred ca asa e.
Te duci la ea si vorbiti fata in fata. Asa e mai ok sa rezolvati probleme ce si cum.