Salut, pune-te pe lucruri serioase, daca fata te iubeste atunci iti spune si se va apropia de tine daca nu, este nu si atata tot, era bine ca o iubeai atunci si ca nu o voiai direct la pat.
Fii serios si revino-ti imbarbateaza-te si lasa marijuana, macar atunci cand vorbesti cu cineva ca sa puteti realiza ce sentimente aveti cu adevarat.
Sa nu mai spuneti ca a fost o greseala si asa mai departe, ca n-are rost, stii, e ca o intalnire la betie, in noaptea aia stati impreuna dar a doua zii unu dintre voi stie ca nu e bine sau oricum se sfarama totul in timp, pentru ca relatiile adevarate sunt facute prin lucruri frumoase si treptate.
O zi placuta!
Daca ai vedea te-ar cucerii cu un zambet, iti spun sincer. Eu la inceput doar am vrut sa o duc in pat, dar cand am vazut-o prima daca si m-ia zambit am fost mort dupa ea! Am auzit multe desprea ea, ca e curva si altele... Dar acum nu-mi pasa, vreau doar sa o duc in pat. Daca ai vreon sfat. Mersi!
Si fetele se gandesc la sex, poate chiar mai mult ca barbatii(cica).
Deci daca o sa vrea sa faca sex o s-o aduci acasa dupa o iesire in oras.
O intrebi, pur si simplu... "Vii la mine"?
Sau, daca o conduci acasa si e singura, o intrebi cand sa intre... "Vrei sa intru?" sau "Pot sa intru?" Nu stiu in ce mod vorbiti voi, ceva legat de astea oricum.
Si restul vine de la sine.