Salut, pune-te pe lucruri serioase, daca fata te iubeste atunci iti spune si se va apropia de tine daca nu, este nu si atata tot, era bine ca o iubeai atunci si ca nu o voiai direct la pat.
Fii serios si revino-ti imbarbateaza-te si lasa marijuana, macar atunci cand vorbesti cu cineva ca sa puteti realiza ce sentimente aveti cu adevarat.
Sa nu mai spuneti ca a fost o greseala si asa mai departe, ca n-are rost, stii, e ca o intalnire la betie, in noaptea aia stati impreuna dar a doua zii unu dintre voi stie ca nu e bine sau oricum se sfarama totul in timp, pentru ca relatiile adevarate sunt facute prin lucruri frumoase si treptate.
O zi placuta!
Daca ai vedea te-ar cucerii cu un zambet, iti spun sincer. Eu la inceput doar am vrut sa o duc in pat, dar cand am vazut-o prima daca si m-ia zambit am fost mort dupa ea! Am auzit multe desprea ea, ca e curva si altele... Dar acum nu-mi pasa, vreau doar sa o duc in pat. Daca ai vreon sfat. Mersi!
Si fetele se gandesc la sex, poate chiar mai mult ca barbatii(cica).
Deci daca o sa vrea sa faca sex o s-o aduci acasa dupa o iesire in oras.
O intrebi, pur si simplu... "Vii la mine"?
Sau, daca o conduci acasa si e singura, o intrebi cand sa intre... "Vrei sa intru?" sau "Pot sa intru?" Nu stiu in ce mod vorbiti voi, ceva legat de astea oricum.
Si restul vine de la sine.
Mario1996 întreabă: